ANGAJARI DOLLS STUDIO

Cum devin model videochat?

Vrem ca angajarea la Dolls Studio sa fie o experienta placuta, simpla, rapida si eficienta. La studioul nostru de videochat, tot personalul este prietenos, amabil si asteptam cu nerabdare sa iti prezentam locatia noastra din Bucuresti, cu care ne mandrim atat de tare.

Orice drum spre success are durata si eforturile lui, eforturi pe care studioul nostru le va simplifica!

ic doodle yes yes2

Interviu

In cel mai scurt timp dupa ce ai aplicat pentru jobul de model, managerul HR, o domnisoara foarte amabila, te va contacta pentru a stabili interviul, in functie de programul tau. O alta modalitate prin care poti afla detalii referitoare la ce presupune activitatea de model in cadrul unui studio de videochat, detalii despre plata, alte intrebari, este sa ne contactezi prin apel telefonic.

20 1024x1024 1
%

COMISION

Comisionul poate ajunge pana la 80% in functie de castiguri

Studio videochat legal

Dolls Studio este un studio videochat legal, cu sediul in Bucuresti, activitatea desfasurandu-se intr-o locatie exclusivista, cu camere spatioase, dotate cu mobilier modern si aparatura necesara pentru activitatea unui model de videochat.

O echipa de profesionisti care cumuleaza 10 ani de experienta in domeniul de videochat iti sta la dispozitie pentru a te ghida catre stele!

ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE

Esti in cautarea celor mai bune oferte de angajari videochat? Noi iti oferim posibilitatea de a-ti incepe sau continua cariera de model videochat in cel mai bine platit domeniu de activitate la momentul actual, alaturi de o echipa experimentata si profesionista. Pentru ca ne extindem in permanenta, suntem intr-o continua cautare de noi modele. Nu ai nevoie de studii superioare sau experienta. La noi, poti incepe sa lucrezi imediat, cu forme legale, in totala discretie. Iti  poti alege singura programul pentru a evolua financiar, iar unul din trainerii Dolls Studio te vor ajuta sa intelegi mai bine tainele acestui domeniu, prin intermediul unui curs de initiere.

Daca esti majora, ai cunostinte minime de limba engleza si operare PC, ne poti contacta chiar acum!  Sunt cerinte generale, dar nu obligatorii. Ambele pot fi dobandite pe parcurs, din experienta profesionala in cadrul studioului. Nu trebuie sa ai un aspect fizic de invidiat, forme perfecte 90-60-90 si un look demn de copertele de revista. Suntem de parere ca frumusetea fiecarei femei depinde de modul in care ea reuseste sa se puna in valoare. De ce sa lasi defectele si complexele sa iti conduca stilul de viata, cand noi ti le putem transforma intr-un avantaj?

La Dolls Studio, te vei convinge ca exista si alte calitati care pot compensa: abilitatile de comunicare, inteligenta, ambitia si sex-appeal-ul iti definesc personalitatea. Alegandu-ne din sutele de oferte de angajari videochat existente pe piata, te vei convinge ca poti deveni un model extroardinar prin dedicare, seriozitate, implicare, impreuna cu dorinta de a castiga mai mult.

Asigurarea stabilitatii financiare continua sa reprezinte o preocupare prioritara pentru noi, intrucat contribuie la cresterea performantei activitatii de videochat. Uita de locurile de munca nesigure si alege un job legal, cu un program flexibil, in studioul nostru de videochat din Bucuresti. Jobul dupa un program flexibil a ajuns sa fie dorit nu doar de modelele de videochat, ci si de studio. Motivul? Cresterea autonomiei modelelelor.

offers 2
offers 3

CONTACTEAZA-NE!

Ca model de videochat la Dolls Studio, vei avea parte de un job modern, care iti va imbunatati veniturile substantial si care iti va permite un program flexibil in acelasi timp. Totodata, poti opta pentru un program part time sau full time. Diferenta dintre cele doua optiuni consta in injumatatirea timpului petrecut online, ceea ce aduce, automat, si castiguri mai mici.

Te asteptam la o dsicutie relaxanta in care tu vei primi toate informatiile legate de job, de castigurile de care te-ai putea bucura si de conditiile in care se acorda bonusurile. Te indrumam pas cu pas, pentru ca tu sa intelegi toate etapele activitatii de model videochat, inclusiv diferentele dintre categoriile Adult si Non Adult. Indiferent daca esti studenta, mama sau ai un alt job, poti opta pentru un program care sa te avantajeze. Vom discuta la interviu despre aceasta optiune si vom gasi cea mai buna solutie impreuna.

Dolls studio logo 01

Str. Anton Pann nr. 6 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?