Ce este videochat-ul ?

Activitatea de videochat presupune discutii live pe internet (precum conversatiile de pe facebook messenger), sunt discutii intre tine – ca model de videochat – si persoane din alte tari, membrii inscrisi pe site-urile de profil – discutii prin care tu va trebui sa ii binedispui si sa le atragi atentia, in acest sens, te vei ajuta si de suportul video-audio (camera web si microfon).

Telefon

0763 092 825

Email

hello@dolls-studio.ro

Ce face un model ?

Este un job care te provoaca sa-ti folosesti abilitatile de comunicare si flirt, este o activitate care te va face sa te simti importanta, apreciata si dorita si mai mult, va contribui la consolidarea increderii de sine. Vei ajunge sa castigi bine si atunci cand vezi ca poti realiza ce iti propui iti va da si mai multa incredere in tine. Continuturile discutiilor de pe chat, dintre model si membru, pot fi atat despre viata personala, hobby-uri, pasiuni, moda, muzica, filme, placeri, cat si despre viata sexuala, fantezii erotice sau despre lucruri pe care poate nu le poti face in viata de zi cu zi, doar ti le imaginezi. Videochatul este un loc unde fantezia si jocul erotic se intrepatrund si poti sa-ti dezvalui abilitati de comunicare nebanuite. Nimic nu este obligatoriu. Fiecare model decide daca doreste sa cucereasca membrii doar prin zambete, outfit-uri sau daca doreste sa foloseasca toys-uri, accesorii, outfituri deosebite. Un model care nu foloseste toys-uri poate sa castige la fel de multi bani bazandu-se pe conversatie, ca si un model care decide sa foloseasca toys-uri.

Cel mai mare complex al meu a fost faptul ca aveam sanii foarte mici. Multumesc managerului Dolls Studio pt ca mi-a oferit suportul moral si financiar de a-mi face in sfarsit operatia estetica de care aveam disperata nevoie!

CORINA

“Am avut experiente pana acum cu mai multe studiouri. Dolls Studio este un loc in care chiar ma simt vedeta. Cu banii castigati pana acum am reusit sa merg in sfarsit in Maldive cu iubitul meu. Va multumesc ca ne-ati implinit visul!”

BIANCA

44771555 373862410029605 639102586710107356 n

70%

Comision de 70% din incasari in prima luna

Aplica pentru un job