Ce este videochat-ul ?

Activitatea de videochat presupune discutii live pe internet (precum conversatiile de pe facebook messenger), sunt discutii intre tine – ca model de videochat – si persoane din alte tari, membrii inscrisi pe site-urile de profil – discutii prin care tu va trebui sa ii binedispui si sa le atragi atentia, in acest sens, te vei ajuta si de suportul video-audio (camera web si microfon).

Ce face un model?

Este un job care te provoaca sa-ti folosesti abilitatile de comunicare si flirt, este o activitate care te va face sa te simti importanta, apreciata si dorita si mai mult, va contribui la consolidarea increderii de sine. Vei ajunge sa castigi bine si atunci cand vezi ca poti realiza ce iti propui iti va da si mai multa incredere in tine. Continuturile discutiilor de pe chat, dintre model si membru, pot fi atat despre viata personala, hobby-uri, pasiuni, moda, muzica, filme, placeri, cat si despre viata sexuala, fantezii erotice sau despre lucruri pe care poate nu le poti face in viata de zi cu zi, doar ti le imaginezi. Videochatul este un loc unde fantezia si jocul erotic se intrepatrund si poti sa-ti dezvalui abilitati de comunicare nebanuite. Nimic nu este obligatoriu. Fiecare model decide daca doreste sa cucereasca membrii doar prin zambete, outfit-uri sau daca doreste sa foloseasca toys-uri, accesorii, outfituri deosebite. Un model care nu foloseste toys-uri poate sa castige la fel de multi bani bazandu-se pe conversatie, ca si un model care decide sa foloseasca toys-uri.

Totul tine de abilitatile de comunicare. Acestea se vor dezvolta in timp cu ajutorul nostru, traineritele sunt aici sa te ajute si sa te ghideze acolo unde simti ca ai nevoie. O data cu trecerea timpului se castiga experienta, se formeaza un stil si evident se cumuleaza numarul membrilor fideli ceea ce va genera castiguri considerabile.

laser skin rejuvenation umc

TESTIMONIALE

Corina
Corina
Read More
Cel mai mare complex al meu a fost faptul ca aveam sanii foarte mici. Multumesc managerului Dolls Studio pt ca mi-a oferit suportul moral si financiar de a-mi face in sfarsit operatia estetica de care aveam disperata nevoie!
Bianca
Bianca
Read More
Am avut experiente pana acum cu mai multe studiouri. Dolls Studio este un loc in care chiar ma simt vedeta. Cu banii castigati pana acum am reusit sa merg in sfarsit in Maldive cu iubitul meu. Va multumesc ca ne-ati implinit visul!”

70% COMISION

ARTICOLE RECENTE

Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?