Cerinte videochat

CERINTE VIDEOCHAT

Dorim seriozitate maxima din partea persoanelor cu care colaboram, la fel cum si noi ne indeplinim intotdeauna obligatiile fata de colaboratoarele noastre.

MODEL

Cu toate ca aspectul fizic este important in videochat, nu este nevoie sa ai un corp perfect, ci este nevoie de o atitudine plăcuta si de aptitudini pentru socializarea pe internet.

Teoretic daca stii sa intretii o conversatie online pe messenger sau Facebook inseamna ca esti persoana potrivita pentru acest job de model.

TRAINER

Un trainer de videochat trebuie sa acorde asistenta modelelor pe site-uri prin suport tehnic, traduceri, consiliere imagine si sa urmareasca imbunatatirea incasarilor fiecarui model in parte.

Iti oferim un mediu de lucru placut si calm intr-o echipa de profesionisti, salariu fix, si bonusuri in functie de performante.

Comision 50% din castiguri si poate ajunge pana la 80% in functie de incasari si diverse bonusuri! Noi iti oferim bonusuri, premii atractive, buna dispozitie, suport tehnic si tot ce ai nevoie. Vino sa ne cunosti si iti vom oferi toate detaliile. Orice drum spre success are durata si eforturile lui, eforturi pe care studioul nostru le va simplifica!
Dolls studio logo 01

Str. Anton Pann nr. 6 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?