CASTIGURI VIDEOCHAT

Comision pana la 80%

Comision pana la 80%, plata fixa bilunara, program flexibil, training constant!

Probabil ca te intrebi cat ai putea castiga din videochat daca vei colabora cu Dolls Studio. Este o intrebare buna, asa ca iti vom da noi toate detaliile in functie de nivelul experientei tale.

incepator

Modelul incepator

600$ ÔÇô 1500$ lunar┬á(primele 1 ÔÇô 3 luni)┬á

Nu ai experienta, esti crispata in fata camerei, engleza nu este perfectionata si lipsa de incredere fata de potentialul tau te face sa te intrebi daca esti potrivita pentru acest job?
Cu ajutorul trainingului si consilierii noastre vei trece peste pragul psihologic al modelului incepator si te vei acomoda cu intreg sistemul. In doar doua-trei luni vei ajunge un model de nivel mediu si vei fi pregatita pentru urmatorii pasi catre performanta reala.

mediu

Modelul mediu

1500$ ÔÇô 3000$ lunar (3 ÔÇô 6 luni)

Deja ti-ai intrat in ritm si castigurile incep sa creasca─â simtitor de la o saptamana la alta. Este timpul sa investesti in imaginea ta o parte din banii castigati.
Acum iti este foarte usor sa investesti in tine, iar studioul iti acoper─â o parte din cheltuielile la solar, make-up, hair-stylist etc. Impreuna te reinventam si te facem o femeie ce isi impresioneaza membrii prin infatisarea si atitudinea din fata camerei.

avansat1

Modelul avansat

3000$ ÔÇô 7000$ lunar┬á(6- 12 luni)┬á

Ai atins un prag important si mai ai un singur pas pana la nivelul unui model de top. Deja atitudinea ta debordeaza de incredere in fata camerei, fluenta vorbirii in limba engleza s-a perfectionat, iar acum stii exact ce ai de facut. De acum inainte trebuie doar sa ai rabdare si sa iti pastrezi ritmul de lucru pana iti vei creea o baza de membrii ce revin zilnic la tine.

img1 1

Modelul experimentat

7000$ ÔÇô 12000$ lunar┬á(peste 12 luni)┬á

Perseverenta si munca asidua ti-au adus statutul de model de top pe site-urile videochat. Ai o baza mare de fani ce intra zilnic in chatul tau privat. Iti este mult mai usor sa aduci un membru in privat, iar sumele castigate iti permit sa ai un stil de viata lipsit de grija banilor.

ic lovelove2

Camere modele

Te invitam sa vizualizezi imaginile din studioul nostru si sa iti faci o parere despre ceea ce oferim ca si conditii de lucru.

ARTICOLE RECENTE

thumb7
Provocarile jobului de model videochat

Provocarile jobului de model videochat Share on facebook Share on twitter Share on email Sa fii model in videochat nu este simplu, cu atat mai mult cu cat acest domeniu

avansat1
Modele videochat fara experienta

Modele videochat fara experienta Share on facebook Share on twitter Share on email Stim ca nimic nu este mai dificil decat sa gasesti un loc de munca la care sa

Dolls studio logo 01

Str. Anton Pann nr. 6 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?