Fii independenta financiar si indeplineste-ti toate visele

Leyla Rose Silver 960x694 1

Exista un moment in viata in care decizi ca nu mai vrei sa depinzi de nimeni si sa fii independenta financiar. Ei bine, un job in videochat te poate ajuta foarte mult in acest sens.

Exact, poti fi model de videochat cu venituri care ajung la ordinul zecilor de mii de dolari! Ce poti face in acest sens? Inainte de toate, sa iti doresti sa ajungi cat mai departe! Si sa alegi unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din bransa.

De pilda, Dolls Studio este un studio videochat profesionist si serios, care iti asigura cursuri gratuite de training si tot suportul de care ai nevoie pentru a te bucura de o ascensiune rapida.

Pentru fetele de aici care lucreaza ca si model de videochat, aceasta meserie inseamna mai mult decat un venit mare si independenta financiara, ci mai degraba o experienta de viata din care au invatat multe lectii:

„Videochat-ul ne-a ajutat sa ne dezvoltam capacitatile de comunicare, sa interactionam mai bine cu oamenii din jurul nostru si sa fim mult mai sigure pe fortele proprii. Pentru noi, Dolls Studio e mai mult decat un simplu loc de munca, este un loc unde te dezvolti, iti faci prieteni, un loc in care descoperi lucruri si oameni noi.”

Videochatul – implica numai nuditate?

Nu, lucrurile nu stau asa. Videochatul este privit ca suma unor calitati necesare pentru ca modelul sa poata mai intai initia si apoi intretine o conversatie cu membrii site-urilor pe care lucreaza. Totul se petrece online, iar printre calitatile obligatorii stau cunoasterea limbii engleze, o personalitate sociabila si un aspect fizic ingrijit.

Intr-adevar, exista si videochat-ul adult, categorie ce implica nuditatea, dar fara ca aceasta sa fie obligatorie, iar limitele sunt cele pe care doar tu le permiti sau impui. Videochat-ul non-adult se afla la polul opus, aici nuditatea fiind total interzisa, iar admiratorii fiind sedusi prin inteligenta – fie ea nativa sau dobandita.

Cat se poate castiga din videochat

Probabil ca te intrebi cat vei putea castiga din aceasta activitate daca vei colabora cu Dolls Studio. Veniturile variaza de la model la model, in functie de nivelul experientei, seriozitate si implicarea fiecarei fete in parte.

Un model experimentat, cu peste 12 luni de munca asidua si o baza mare de fani ce intra zilnic in chat-ul sau privat poate ajunge la 7000$ – 12000$ lunar. Modelul avansat (6 – 12 luni), care debordeaza de incredere in fata camerei, se bucura de castiguri intre 3000$ si 7000$ lunar. Un model mediu (3 – 6 luni), care deja isi intra in ritm, are si el castiguri frumoase, de 1500$ – 3000$ lunar, pe cand modelul incepator (1-3 luni) – fara experienta – castiga 600$ – 1500$ lunar.

Pentru castiguri constante si insemnate, fetelor de la Dolls Studio li se asigura intotdeauna trafic pe site-urile cu care lucreaza, comision progresiv pana la 80%, plata fixa bilunara, program flexibil si training constant.

Pentru toate modelele de aici, videochat-ul a devenit o modalitate de a trai, datorita multiplelor beneficii si avantaje de care nu ar avea parte la un loc de munca obisnuit. Asigurarea medicala, bonusurile si premiile acordate periodic, sedintele foto (gratuite) in locatii de lux si outfit-urile (complet gratuite) pe toata durata colaborarii fac din Dolls Studio locul ideal pentru orice tanara motivate sa faca performanta.

  • „Suntem intotdeauna pregatite sa invatam fiecare model cum sa se puna in valoare si cum sa se redescopere pe parcursul intregului proces de formare: de la make-up si hair-style, outfit-uri potrivite fiecarei personalitati in parte, pana la dezvoltarea feminitatii si a senzualitatii. Fetele noastre au cea mai buna si empatica echipa de training, care trainuieste rapid fiecare nou model, astfel incat sa o duca spre o evolutie corecta si cat se poate de rapida”, spune managerul studioului.

Dolls Studio se afla chiar in zona centrala a Bucurestiului, foarte aproape de Piata Unirii si de Piata Universitatii, iar distanta pana la statia de metrou Piata Unirii este de numai 5-7 minute. Daca vrei sa fii independenta si stabila financiar, incepe-ti cariera de model online in lux si confort, la un studio videochat serios, cu sanse reale de reusita!

Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?