beauty 1024x1024 1

Mituri despre videochat

Mitul nr. 1:

“In videochat nu se mai fac bani!”

 
 
 

Potrivit informatiilor de pe siteul Ministerului de Finante, profitul studiourilor de videochat a crescut cu 500%. Piata mondiala a studiourilor de videochat este estimate la 10.000.000.000$/an. Aceste cifre demonstreasa faptul ca videochatul este in continuare o afacere de succes. Din punctul de vedere al modelelor care lucreaza in studioul nostru, raspunsul la acest mit este unul la fel de pozitiv. Sa o luam ca exemplu pe Andra, o tanara de 21 de ani, fara experienta anterioara in acest domeniu care in primele 3 luni a cumulat un castig de 6350$. Vino la un interviu in cadrul Dolls Studio si te vei convinge ca aceste sume sunt reale.

Mitul nr. 2:

“Este rusinos sa lucrez la videochat!”

 
 
 

Videochatul este o meserie ca oricare alta. Oare te-ai simti mai bine daca ai lucra ca hostess, imbracata sumar, in centrul vechi la -20° promovand un restaurant sau un brand de tutun? Oare te-ai simti mai bine impartind pliante la metrou sau intr-un hypermarket? Sau sa pierzi nopti la rand dansand intr-un club ca animatoare, imbracata si mai sumar in fata a sute de barbati care te privesc pofticiosi sau te si ating? Pana la urma nu este nimic rusinos in nici unul din aceste joburi. Diferentele la videochat sunt urmatoarele: tu iti alegi programul dupa care lucrezi, iti desfasori activitatea in intimitatea si comfortul unei camere, nu ai contact direct cu nici o persoana de sex masculin (la Dolls Studio echipa este exclusiv feminina), tu esti stapana pe toate interactiunile cu membrii, si cel mai important lucru vei castiga intr-o luna mai mult decat toate cele care practica joburile de mai sus la un loc.

Mitul nr. 3:

“Sunt obligata sa ma dezbrac!”

 
 
 

Cu siguranta te vei intreba “ Dar sunt platita sa ma dezbrac in fata camerei? “ Este adevarat ca videochatul adult implica nuditate, insa in cadrul studioului nostru nu esti obligata sa faci nimic din ceea ce iti creaza disconfort.

Cele mai de success modele ale studioului nostru sunt cele care sunt platite pentru conversatii, prietenie, sfaturi etc. Noi vedem un model de videochat ca pe o psiholoaga sexy care este remunerata pentru un serviciu; in acest caz pentru ca are rabdarea si inteligenta sa isi asculte prietenii virtuali. Pe cel mai mare site de videochat din lume exista sute de mii de modele inregistrate, iar in momentul in care scriem acest paragraf sunt 50.000 de modele logate. Fiecare model este diferit: unele aleg sa se dezbrace, altele aleg “teasing”, altele te intampina cu muzica, buna dispozitie si un zambet larg, dar pana la urma cele pe care le vedem mereu in top sunt numai acele modele care stiu ca nuditatea nu este importanta, dat fiind faptul ca membrii pot oricand sa acceseze continut pornografic gratuit utilizand mii de alte siteuri.

Mitul nr. 4:

“Videochatul nu este legal!”

 
 
 

Se intampla adesea ca atunci cand un potential model vine la un interviu, sa ne impartaseasca temerile ei legate de acest domeniu. Aceasta idee eronata este rezultatul atat felului in care alte studiouri trateaza acest domeniu cat si lipsei de informatie. Din pacate, nici mass media nu ajuta la demolarea acestui mit. Videochatul este, pe de alta parte ‘’o forma de comunicare,platita sau gratuita, intre 2 persoane, prin intermediul unui web-cam conectat la un computer’’( Wikipedia). Meseria de model de videochat este reglementata conform cu legea 196/2003 si legea 496/2004.

ic eiffel

Dolls Studio

Industria videochatului este în continuă mișcare, iar Dolls Studio a ținut întotdeauna pasul cu schimbarea.

ARTICOLE RECENTE

thumb7
Provocarile jobului de model videochat

Provocarile jobului de model videochat Share on facebook Share on twitter Share on email Sa fii model in videochat nu este simplu, cu atat mai mult cu cat acest domeniu

avansat1
Modele videochat fara experienta

Modele videochat fara experienta Share on facebook Share on twitter Share on email Stim ca nimic nu este mai dificil decat sa gasesti un loc de munca la care sa

Dolls studio logo 01

Str. Anton Pann nr. 6 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?