Modele videochat fara experienta

Leyla Rose Silver 960x694 1

Stim ca nimic nu este mai dificil decat sa gasesti un loc de munca la care sa nu ti se ceara experienta in domeniu. Vestea buna este, insa, ca noi nu iti cerem experienta si te invatam tot ce trebuie sa stii.

Orice tanara care isi doreste sa aplice pentru o cariera de model o poate face cu incredere, fara a fi necesare cunostinte in domeniu. Chiar ca si model videochat fara experienta, cariera la Dolls Studio este una care iti poate aduce multe satisfactii.

Daca si tu te numeri printre fetele care doresc sa evolueze pe plan profesional, cat si personal, afla ca Dolls Studio detine cel mai bun sistem de training, astfel incat chiar si un model incepator sa poata castiga cu usurinta cateva mii de dolari inca din primele luni.

Varsta minima de 18 ani, dezinhibarea, seriozitatea si o buna comunicare sunt tot ce ai nevoie pentru a reusi in videochat. Nivelul de cunoastere al limbii engleze este important, dar nu obligatoriu, deoarece traineritele noastre te vor ajuta, zilnic, sa iti imbogatesti vocabularul.

Echipa Dolls Studio e formata din foste modele de videochat care cunosc tainele meseriei mai bine decat oricine altcineva. Ele sunt cele care te vor  ajuta din prima clipa sa ai succes cu un training personalizat, care sa-ti puna in valoare calitatile si implicit, sa iti maximizeze de fiecare data profitul.

Model videochat fara experienta

Ca model fara experienta, in primele tale zile de munca in cadrul studioului poti fi putin stangace, de aceea trainerul tau te va indruma pas cu pas in directia corecta. Nu incercam sa te transforma dupa un tipar prestabilit, ne adaptam stilului tau, iti descoperim nisa de membri cu care tu relationezi cel mai bine si vom crea un model in jurul personalitatii tale naturale.

Interactiunea virtuala are loc doar cu consimtamantul tau si al  interlocutorului tau care va alege sa plateasca pentru a discuta timp de cateva minute sau chiar ore cu tine – modelul preferat de el.

Detinem control deplin asupra site-urilor pe care te loghezi, asigurandu-ti confidentialitate maxima si siguranta deplina. De altfel, ai posibilitatea de a alege intre videochat-ul Non-Adult si cel Adult, avand sprijinul nostru in timp real, indiferent de alegerea facuta.

Pe masura ce experienta ta in cadrul studioului devine din ce in ce mai mare, veniturile tale se vor mari considerabil, iar satisfactiile resimtite pe parcursul colaborarii cu noi sunt cu mult peste cele oferite de alte agentii de pe piata:

  • vei avea alocat un trainer personal pe toata durata colaborarii cu noi, care te va ajuta la dobandirea cunostintelor, abilitatilor si a atitudinii necesare pentru optimizarea castigurilor;
  • vei beneficia de sedinte gratuite de make-up, hairstyle si de infrumusetare, in care vei fi apreciata si rasfata, obtinand, totodata, acel „boost” de incredere de care ai nevoie mai ales la inceput de cariera;
  • vei avea parte de un parteneriat extrem de avantajos din punct de vedere financiar, in conditii depline de siguranta si confidentialiate, asigurate prin incheierea unui contract de munca individual;
  • vei obtine castiguri mari inca din prima luna, datorita sistemului de training performant Dolls Studio, considerat un real proces de dobandire a noilor cunostinte, abilitati si atitudini necesare indeplinirii cu o eficacitate crescuta a jobului de model online.

Ai senzatia ca nu esti pregatita si ca nu ai putea face fata provocarilor? Te sfatuim sa lasi  deoparte gandurile negative si inhibitiile. Indiferent ca este vorba despre make-up, imbracaminte, despre coafura sau sfaturi legate de atitudine, suntem aici pentru a-ti ghida pasii si pentru a-ti oferi sansa de a excela!

Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?