AVANTAJE DOLLS STUDIO

Top Model

Dolls studio2 01

Impreuna echipa noastra cumuleaza peste 10 ani de experienta in videochat. Legalitatea si transparenta , profesionalismul, confidentialitatea si siguranta pe care ti le oferim si mai ales faptul ca atat managerul, cat si intreaga echipa de trainerite suntem aici sa iti fim prieteni, si sa te transformam intr-un model de top.

Castiguri si bonusuri

Unele din cele mai frecvente intrebari pe care le primim sunt : “ Cat se castiga din videochat?” , sau “ Se mai fac bani din videochat? “ Dolls Studio iti ofera posibilitatea de a opta pentru un contract care presupune doar comision din toate castigurile tale. La acest tip de contract comisionul incepe de la 50% si progreseaza in functie de castiguri.

Comision pana la 80%

La Dolls Studio vei beneficia de un comision ce progreseaza, astfel incat, cu cat castigi mai mult, cu atat comisionul tau devine mai mare. Suntem singurul studio din tara care iti ofera un comision progresiv pana la 80% din castiguri! Un model Dolls Sudio incepator va avea incasari intre 50$ si 250$ in fiecare zi, urmand ca, dupa terminarea perioadei de training si acomodare, aceste incasari sa creasca si sa se situeze, intre 100$ si 1000$ pe zi. Totul depinde de implicarea, seriozitatea si ambitia ta!

care hair

TRAINING DE TOP

Stim ca videochatul este inca un subiect tabu in Romania, si desi ne dorim sa avem modele care nu se simt stanjenite de jobul lor, intelegem foarte bine atat motivele cat si nevoia ta de a iti pastra anonimatul. De aceea, site-urile cu care colaboram ofera posibilitatea blocarii membrilor din Romania precum si alte tari, pentru a-ti pastra intimitatea. Siguranta si securitatea studiolui nostru sunt asigurate de o echipa de paza care monitorizeaza in permanenta perimetrul locatiei noastre.

ECHIPA TEHNICA

Beneficiem de sprijinul unei echipe de webmasteri ce genereaza de foarte multi ani trafic adult catre cei mai mari distribuitori de continut “live cams” (LiveJasmin, MyFreeCams, ImLive, Cams, Xlove). Colaboram cu acestia pentru a imbunatati pozitia modelelor noastre pe site-uri, fapt ce aduce beneficii majore atat pentru noi cat si pentru modelele care castiga sume periodice vizibil mai mari decat media modelelor din Romania prezente pe aceste site-uri, datorita expunerii masive in fata membrilor din strainatate.

SEDINTE FOTO DE TOP

O mare parte din castigurile tale sunt influentate de fotografiile pe care membrii le vad inainte sa interactioneze cu tine. Un membru de calitate care va petrece ore in sir cu tine in sesiuni private va cauta si el la randul lui calitate. De aceea, dupa semnarea contractului, un fotograf profesionist iti va creea un portofoliu impresionant de poze artistice si seducatoare demne de o adevarata diva.

De ce Dolls Studio?

Credem cu tarie ca in orice femeie exista o diva care asteapta sa fie descoperita. De aceea iti vom pune la dispozitie toate resursele necesare pentru a-ti implini visurile, a-ti dezvolta personalitatea si a fi implinita.

Contacteaza Dolls Studio

0751 856 213

BONUSURI

Dolls Studio iti rasplateste fidelitatea, performanta si receptivitatea prin premii lunare substantiale, bonusuri, team buildinguri periodice, vacante exotice, sesiuni de shopping, abonamente la cele mai renumite saloane de infrumusetare, suport in efectuarea de proceduri estetice (implant cu silicon, rinoplastie, lifting etc).

5/5

TARGET BONUS

In fiecare perioada modelele Dolls Studio beneficiaza de target-uri care, atunci cand sunt atinse, aduc bonusuri suplimentare intre 2%-15% pentru fiecare prag atins. Astfel, iti poti suplimenta castigurile in fiecare perioada.

5/5

BONUS VECHIME

Esti un model loial studioului nostru? Iti rasplatim fidelitatea si, la fiecare 6 luni lucrate vei primi un bonus suplimentar intre 1%-6% in functie de perioada lucrata. Cu cat lucrezi mai mult in acest domeniu, cu atat bonusul de vechime creste.

5/5

BONUS NEW MODEL

Esti un model la inceput de drum dar ai dat dovada de seriozitate, ai venit la toate turele si ai ascultat sfaturile traineritelor? Iti oferim un bonus intre $200 in prima ta luna pentru cumparaturi care sa te ajute in crestera incasarilor.

5/5

BONUSURI EXTRA

In fiecare perioada, studioul nostru organizeaza concursuri cu premii substantiale : produse de makeup, genti si pantofi de lux, excursii, premii in bani, carduri de cumparaturi, telefoane, laptopuri etc.

5/5

BONUS HIGHEST EARNER

Esti un model de Top? Dolls Studio te resplateste inca o data! Vei primi bonusuri suplimentare.

5/5

BONUS RECOMANDARE

300$ atunci cand recomanzi un model nou.

15 1024x1024 1

CONTACTEAZA-NE!

ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE
Dolls studio logo 01

Str. Anton Pann nr. 6 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?