Top Model

Impreuna echipa noastra cumuleaza peste 10 ani de experienta in videochat. Legalitatea si transparenta , profesionalismul, confidentialitatea si siguranta pe care ti le oferim si mai ales faptul ca atat managerul, cat si intreaga echipa de trainerite suntem aici sa iti fim prieteni, si sa te transformam intr-un model de top.

Castiguri si bonusuri

Unele din cele mai frecvente intrebari pe care le primim sunt : “ Cat se castiga din videochat?” , sau “ Se mai fac bani din videochat? “ Dolls Studio iti ofera posibilitatea de a opta pentru un contract care presupune doar comision din toate castigurile tale. La acest tip de contract comisionul incepe de la 50% si progreseaza in functie de castiguri.

Dolls Studio Model Avantaje124Dolls Studio Model Avantaje123
Dolls Studio Model Avantaje1Dolls Studio Model Avantaj12

Comision pana la 80%

La Dolls Studio vei beneficia de un comision ce progreseaza, astfel incat, cu cat castigi mai mult, cu atat comisionul tau devine mai mare. Suntem singurul studio din tara care iti ofera un comision progresiv pana la 80% din castiguri! Un model Dolls Sudio incepator va avea incasari intre 50$ si 250$ in fiecare zi, urmand ca, dupa terminarea perioadei de training si acomodare, aceste incasari sa creasca si sa se situeze, intre 100$ si 1000$ pe zi. Totul depinde de implicarea, seriozitatea si ambitia ta!

Stim ca videochatul este inca un subiect tabu in Romania, si desi ne dorim sa avem modele care nu se simt stanjenite de jobul lor, intelegem foarte bine atat motivele cat si nevoia ta de a iti pastra anonimatul. De aceea, site-urile cu care colaboram ofera posibilitatea blocarii membrilor din Romania precum si alte tari, pentru a-ti pastra intimitatea. Siguranta si securitatea studiolui nostru sunt asigurate de o echipa de paza care monitorizeaza in permanenta perimetrul locatiei noastre.

Echipa de trainerite, la fel ca tot staff-ul Dolls Studio este compusa doar din persoane de sex feminin. Traineritele Dolls Studio sunt foste modele de top, cu o experienta cumulata de peste 10 ani in domeniul videochatului. De accea, iti promitem ca vei avea parte de cel mai bine structurat, intensiv si inovator training in videochat. Trainingul incepe inca din prima zi, iar echipa noastra te va invata printre altele, cum sa te comporti in fata camerei, cum sa iti maximizezi castigurile, cum sa atragi in sesiuni private doar membrii de calitate, pe scurt cum sa ajungi un model de top!

O mare parte din castigurile tale sunt influentate de fotografiile pe care membrii le vad inainte sa interactioneze cu tine. Un membru de calitate care va petrece ore in sir cu tine in sesiuni private va cauta si el la randul lui calitate. De aceea, dupa semnarea contractului, un fotograf profesionist iti va creea un portofoliu impresionant de poze artistice si seducatoare demne de o adevarata diva.

De ce Dolls Studio?

Credem cu tarie ca in orice femeie exista o diva care asteapta sa fie descoperita. De aceea iti vom pune la dispozitie toate resursele necesare pentru a-ti implini visurile, a-ti dezvolta personalitatea si a fi implinita.

 Contacteaza Dolls Studio

0763 092 825

Bonusuri

Dolls Studio iti rasplateste fidelitatea, performanta si receptivitatea prin premii lunare substantiale, bonusuri, team buildinguri periodice, vacante exotice, sesiuni de shopping, abonamente la cele mai renumite saloane de infrumusetare, suport in efectuarea de proceduri estetice (implant cu silicon, rinoplastie, lifting etc).

favicon

TARGET BONUS

In fiecare perioada modelele Dolls Studio beneficiaza de target-uri care, atunci cand sunt atinse, aduc bonusuri suplimentare intre 2%-15% pentru fiecare prag atins. Astfel, iti poti suplimenta castigurile in fiecare perioada.

favicon

BONUS VECHIME

Esti un model loial studioului nostru? Iti rasplatim fidelitatea si, la fiecare 6 luni lucrate vei primi un bonus suplimentar intre 1%-6% in functie de perioada lucrata. Cu cat lucrezi mai mult in acest domeniu, cu atat bonusul de vechime creste.

favicon

BONUS NEW MODEL

Esti un model la inceput de drum dar ai dat dovada de seriozitate, ai venit la toate turele si ai ascultat sfaturile traineritelor? Iti oferim un bonus intre $200 in prima ta luna pentru cumparaturi care sa te ajute in crestera incasarilor.

favicon

BONUSURI EXTRA

In fiecare perioada, studioul nostru organizeaza concursuri cu premii substantiale : produse de makeup, genti si pantofi de lux, excursii, premii in bani, carduri de cumparaturi, telefoane, laptopuri etc.

favicon

BONUS HIGHEST EARNER

Esti un model de Top? Dolls Studio te resplateste inca o data! Vei primi bonusuri suplimentare.

favicon

BONUS RECOMANDARE

300$ atunci cand recomanzi un model nou.

Studio Videochat Bucuresti

Pune-ti in evidenta feminitatea indiferent de varsta pe care o ai!