Studio Videochat Bucuresti

Devino model independent la cel mai bun studio videochat Bucuresti, Dolls Studio. O echipa performanta de traineri va fi mereu alaturi de tine si se va asigura ca iti vei atinge toate obiectivele: castiguri inseminate, casa si masina de lux, vacante exotice, haine si accesorii de la branduri de lux. Obtine o viata luxoasa, asa cum ai visat, la un studio videochat profesionist, unde colaborarea se face prin contract legal, iar identitatea ta este protejata 100%, prin protocoale de securitate ce asigura confort in orice situatie.

DOLLS STUDIO

Fii si tu model videochat de succes la Dolls Studio! Iti vom recompensa alegerea de a colabora cu cel mai bun studio videochat Bucuresti prin nenumarate impliniri financiare, schimbari de look ce iti vor stimula increderea de sine si momente de rasfat reflectate in bonusuri financiare atractive, zile de rasfat in centre de infrumusetare, vacante exotice sau city break-uri in locatii alese de tine in Europa.

Leyla Rose Silver 960x694 1

ELEGANTA

Dolls Studio este un studio videochat Bucuresti care schimba modul in care se face videochat in Romania. Aici, singura ta misiune este sa prezinti un spectacol de farmec personal. La Dolls Studio Bucuresti, eleganta ta este pusa in valoare de cea mai noua tehnologie, prin cele mai mici detalii tehnice, cele mai puternice si noi calculatoare, lumini profesioniste, decoruri luxoase si retea de internet ultrarapida.

FLEXIBILITATE

Flexibilitatea este unul dintre beneficiile jobului de model videochat intr-un studio din Bucuresti. Daca esti studenta, ai copii sau vii de departe si nu poti ajunge la prima ora, ca model de videochat la Dolls Studio, iti poti stabili singura programul de lucru, de la o saptamana la alta. Iti poti organiza zilele de lucru dupa cum vrei si poti, respectiv, in tura de dimineata, de dupa-amiaza sau de noapte, astfel incat sa iti poti indeplini norma de 8 ore pe zi.

INCREDERE

Un job la un studio videochat Bucuresti are si beneficii care iti vor redobandi increderea in tine. Cu o echipa formata din traineri de top, vei invata sa fii dezinvolta si sa castigi simpatia interlocutorilor prin puterea unui zambet candid, prin schimbari de look ce iti vor stimula increderea de sine si printr-o atitudine relaxata care se castiga in timp.

CASTIGURI

Castigurile oferite de un astfel de job sunt considerabile. Dolls Studio iti ofera posibilitatea de a-ti castiga independenta financiara prin propriile forte, doar in conditii legale, indiferent de experienta sau calificarea anterioara. Cu ajutorul nostru si cu vointa ta, castigurile sunt, practic, nelimitate. Ele se reflecta in ambitia, experienta si entuziasmul tau la Dolls Studio.

DISCRETIE

Pe langa aplicarea normelor in vigoare, atat in privinta fiscalitatii, cat si a drepturilor tale de munca, la cel mai corect studio videochat Bucuresti Dolls Studio iti asiguram protectia identitatii tale, pentru ca tu sa te bucuri pe deplin de avantajele jobului de model online.

TRAINING

Te sustinem continuu prin training si te incurajam mereu, astfel incat sa fii motivata. Te invatam mai bine limba engleza, noi trucuri ale seductiei sau secrete ale machiajului care sa starneasca curiozitatea admiratorilor. Suntem alaturi de tine cu sfaturi si vorbe bune, pentru ca stim ca poti mereu mai mult.

100% legal

Activitatea desfasurata la noi va fi 100% legala,  iar contractul de colaborare semnat cu noi iti va permite sa renunti oricand la jobul de model Dolls Studio, daca nu doresti sa mai activezi in acest domeniu sau daca vrei sa te muti la alt studio. Suntem 100% profesionisti si punem mare accent pe transparenta, astfel ca, in fiecare luna, vei primi o anexa la contract cu sumele reale castigate.

Confidentialitate maxima

O atmosfera relaxanta in orice studio de videochat se datoreaza confidentialitatii, unul dintre elementele cheie in acest domeniu. Discretia este unul din motivele pentru care te-ai putea alatura echipei noastre si de a opta pentru un loc de munca in videochat. Prin contractul de confidentialitate, ne angajam ca vom oferi siguranta modelelor noastre si ca nu le vom folosi sau divulga datele personale unei terte persoane.

Experienta dobandita

Ne mandrim cu o experienta bogata in domeniul videochatului, cu rezultate foarte bune si modele de top. Suntem intr-o continua invatare si ascensiune pe aceasta piata, axandu-ne, in principal, pe calitate, implicare si ambitie. Impreuna cu cea mai tare echipa de traineri si un management dedicat, am reusit sa ajungem departe si sa ne clasam in topul celor mai bune studiouri de videochat din tara.

tatana hello secondary left2x 1.jpg 848x1278 q85 subsampling 2 1
ic lovelove2

De ce Dolls Studio?

Credem cu tarie ca in orice femeie exista o diva care asteapta sa fie descoperita. De aceea iti vom pune la dispozitie toate resursele necesare pentru a-ti implini visurile, a-ti dezvolta personalitatea si a fi implinita.

tatana hello primary2x.jpg 1412x2118 q85 subsampling 2

Independenta financiara           

Te ajutam sa devii independenta financiar intr-un timp relativ scurt. Te ajuta o echipa puternica, motivata de perseverenta si ambitia modelelor de videochat care isi doresc mai mult de la viata. Toate eforturile noastre iti vor aduce satisfactia dorita, si anume, aceea de a castiga cat mai mult si de a cunoaste succesul carierei tale in acest domeniu.

Avantaje reale

Angajarea cu forme legale, confidentialitatea absoluta, comisioanele progresive, bonusurile, premiile lunare, echipamentul profesional, trainingul de specialitate, atmosfera relaxanta si placuta sunt doar cateva dintre avantajele unui job in cadrul studioului nostru. La Dolls Studio, iti punem la dispozitie toate conditiile necesare pentru a-ti putea desfasura activitatea in deplina siguranta, fara a-ti fi compromisa imaginea.

Suport real

Indiferent ca este vorba despre tine, despre cei apropiati sau despre cei dragi, in viata exista si perioade mai neplacute carora vei fi nevoita sa le faci fata. Scoli de elita, medici buni, tratamente costisitoare, masini sigure sau haine de calitate┬á ÔÇô sunt doar cateva dintre lucrurile pe care te poti baza, alegand sa lucrezi ca model la Dolls Studio. O demonstreaza castigurile modelelor noastre, care sunt, pentru noi, cea mai buna carte de vizita!

Dolls studio logo 01

Str. Anton Pann nr. 6 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?