DE CE DOLLS STUDIO?

Deoarece Dolls Studio se afla de peste 10 ani pe piata studiourilor videochat din Romania, echipa ce sta in spatele acestui brand este alcatuita din oameni cu o experienta extrem de vasta in domeniul videochatului si a niselor ce tin de acest domeniu.

Fiecare model de videochat beneficiaza de un spatiu privat, configurat dupa cele mai inalte standarde tehnologice si de design. La Dolls Studio ai locul de munca asigurat, lucrezi intr-un mediu foarte placut, incarcat de energie pozitiva.

CCaf0D7WIAATCcw

10 ANI

Dolls Studio se afla de peste 10 ani pe piata studiourilor videochat din Romania, echipa ce sta in spatele acestui brand este alcatuita din oameni cu o experienta extrem de vasta in domeniul videochatului si a niselor ce tin de acest domeniu.

3

ECHIPA TEHNCA

Echipa de traineri Dolls Studio este compusa din persoane de sex feminin dar si masculin. Traineritele Dolls Studio sunt foste modele de top, cu o experienta cumulata de peste 10 ani in domeniul videochatului. De accea, iti promitem ca vei avea parte de cel mai bine structurat, intensiv si inovator training in videochat. Trainingul incepe inca din prima zi, iar echipa noastra te va invata printre altele, cum sa te comporti in fata camerei, cum sa iti maximizezi castigurile, cum sa atragi in sesiuni private doar membrii de calitate, pe scurt cum sa ajungi un model de top!

1

ECHIPA DOLLS STUDIO

Intreaga echipa ce include managerul, suportul tehnic, traineritele modelelor, este alcatuita din profesionisti ce au o experienta intre 3 si 10 ani in aceasta afacere. In 2009 am pus bazele unui studio de videochat iesit din tiparul studiourilor videochat romanesti care in ultimul deceniu au evoluat extrem de putin fata de cerintele pietei adult.

Siguranta, Confort, Legalitate

Dolls Studio are noul punct de lucru la doar cateva minute distanta de statia de metrou UNIRII intr-o locatie ultracentrala, exclusivista, 160 metri patrati, construita pe 2 nivele. La noi ajungi imediat si nu pierzi mult timp in trafic.

Studioul iti pune la dispozitie toate mijloacele necesare pentru desfasurarea activitatii de model videochat. Vei fi sustinuta si indrumata de profesionisti care iti vor oferi suportul necesar, pentru ca activitatea ta in studioul de videochat sa fie cat mai profitabila.

Pentru ca suntem un studio de videochat legal, sustinut de o intreaga echipa de profesionisti, vei fi lipsita de griji si iti vei putea exercita activitatea in deplina siguranta si confort. Oferim multiple avantaje pentru ca tu sa poti avea independenta financiara si o viata fara griji. Iti garantam confidentialitatea si protectia identitatii.

Vrei sa lucrezi cu o companie profesionista pentru a capata rapid experienta?

Avantajele de a fi model Dolls Studio

Poti face performanta! Pune-ti in evidenta feminitatea indiferent de varsta pe care o ai!

Echipa de profesionisti

Sedinte foto profesionale

Comision 50% si bonusuri progresive

Locatie centrala in Piata Unirii

Program Super Flexibil

Salariu minim garantat

Bonusuri la orele lucrate

Aparatura super performanta

Echipa super faina si comunicativa

Mangeri super pe care te poti baza

Suport tehnic oricand (24/24)

Concursuri cu super premii

Dolls studio logo 01

Str. Anton Pann nr. 6 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?