De ce Dolls Studio ?

Deoarece Dolls Studio se afla de peste 10 ani pe piata studiourilor videochat din Romania, echipa ce sta in spatele acestui brand este alcatuita din oameni cu o experienta extrem de vasta in domeniul videochatului si a niselor ce tin de acest domeniu.

Fiecare model de videochat beneficiaza de un spatiu privat, configurat dupa cele mai inalte standarde tehnologice si de design. La Dolls Studio ai locul de munca asigurat, lucrezi intr-un mediu foarte placut, incarcat de energie pozitiva.

Dolls Studio se afla de peste 10 ani pe piata studiourilor videochat din Romania, echipa ce sta in spatele acestui brand este alcatuita din oameni cu o experienta extrem de vasta in domeniul videochatului si a niselor ce tin de acest domeniu.

Intreaga echipa ce include managerul, suportul tehnic, traineritele modelelor, este alcatuita din profesionisti ce au o experienta intre 3 si 10 ani in aceasta afacere. In 2009 am pus bazele unui studio de videochat iesit din tiparul studiourilor videochat romanesti care in ultimul deceniu au evoluat extrem de putin fata de cerintele pietei adult.

De asemenea beneficiem de sprijinul unei echipe de webmasteri ce genereaza de foarte multi ani trafic adult catre cei mai mari distribuitori de continut “live cams” (LiveJasmin, MyFreeCams, ImLive, Cams, Xlove). Colaboram cu acestia pentru a imbunatati pozitia modelelor noastre pe site-uri, fapt ce aduce beneficii majore atat pentru noi cat si pentru modelele care castiga sume periodice vizibil mai mari decat media modelelor din Romania prezente pe aceste site-uri, datorita expunerii masive in fata membrilor din strainatate.

Siguranta, Confort, Legalitate

Poti face performanta!

Vrei sa lucrezi cu o companie profesionista pentru a capata rapid experienta?

Poti face performanta 2

Avantajele de a fi model Dolls Studio

  • Echipa de profesionisti
  • Sedinte foto profesionale
  • Comision 50% si bonusuri progresive
  • Locatie centrala
logo dolls studio 02

Studio Videochat Bucuresti

Pune-ti in evidenta feminitatea indiferent de varsta pe care o ai!