Provocarile jobului de model videochat

Leyla Rose Silver 960x694 1

Sa fii model in videochat nu este simplu, cu atat mai mult cu cat acest domeniu este unul blamat. Privit ca o activitate ce contrazice principiile morale, videochatul atrage dupa sine conceptii gresite ale celor din jur, dar care nu trebuie sa fie o piedica pentru tine.

Intr-adevar, in Romania, sa faci videochat inseamna sa tii piept anumitor prejudecati. Dar atat conceptiile gresite, cat si provocarile ce tin de propria persoana ajuta la formarea ta in jobul perfect.

Gandeste-te doar la oamenii de corporatie pe care ii cunosti – cati dintre ei sunt impliniti si fericiti? Mediul stresant, task-urile infinite, timpul liber aproape inexistent, orele de over-time neplatite si cresterea salariala nesemnificativa. Toate provoaca frustrari.

Si in cazul tau – modelul de videochat ambitios – apar intotdeauna provocari noi, dar constructive, pe care, daca inveti sa le accepti si sa le aduci in avantajul tau, succesul e ca si garantat.

Perceptiile gresite nu trebuie sa te opreasca!

Oamenii au o perceptie gresita despre aceasta meserie. Dar tu stii mai bine ce se intampla dicolo de usa studioului. Si nu ne referim la nuditate, ci la multa munca sustinuta prin training-ul de specialitate oferit in cadrul oricarui studio profesionist. Te reinventezi, vii cu o imagine fresh si esti asumata, indiferent ca o faci la 30 sau la 40 de ani. Tinand piept perceptiilor gresite, dai dovada de indrazneala si curajul de a continua. Pentru ca pana la urma, doar tu cu mentalitatea ta, cu fricile tale si piedicile pe care singura ti le impui sunt singurele obstacole care ar sta in calea fericii tale.

Interactiunile cu membrii? Te simti ca pestele in apa!

O provocare pe care, inevitabil, o vei intampina in jobul de model online este legata de interactiunea cu membrii. Ce inseamna asta? Ca va trebui sa te mulezi de fiecare data dupa tipul de user – fiecare, diferit din punct de vedere al personalitatii si educatiei. Vor fi, cu siguranta, persoane lipsite de tact, cu un limbaj neadecvat si solicitari exagerate, pe care, insa, vei invata sa le refuzi frumos, prin minunata arta de subtilitate si eleganta dobandita in urma interactiunilor repetate cu tot felul de persoane dintr-o lume plina de provocari si de aventuri.

 

 

Autocunoasterea, o evolutie necesara

Videochat-ul si dezvoltarea personala merg mana in mana. Iesind din zona de confort care, pana acum, te-a mentinut blocata si nu ti-a dat voie sa evoluezi, vei experimenta sentimente contradictorii, dar care vor aduce in favoarea ta orice situatie. Pentru a reusi in videochat, trebuie sa iti descoperi calitatile proprii, iar asta inseamna sa te autocunosti, chiar daca procesul in sine va fi unul care necesita rabdare. Dar totul merita din plin! Cresterea increderii in sine, depasirea timiditatii, tinerea sub control a emotiilor foarte puternice, vindecarea emotionala si succesul financiar sunt cele care te ajuta evoluezi, sa inveti sa te respecti si sa te iubesti mai mult, sa te accepti asa cum esti.

Automotivatia si perseverenta, sustinute de recompense pe masura

Automotivatia si perseverenta sunt cele doua ingrediente-cheie care iti pot rotunji veniturile de la o zi la alta. Performantele inalte, sustinute de recompense pe masura, sustin promovarea in cariera ta de model. Dorinta pentru o viata fara lipsuri si conditii de trai deosebite, de a avea o noua viata si de nu a mai depinde de nimeni si nimic poate fi setata ca motivatie principala in fara camerei web. Totul se poate transforma intr-o adevarata placere, atat timp cat strategia abordata este cea potrivita.

Si mai important este faptul ca nu trebuie sa treci singura prin aceste provocari. Un studio de prestigiu, asa cum este si Dolls Studio, de pilda, va sprijini intodeauna modelele dornice de castig – care doresc sa devina independente pe toate planurile si sa se realizeze profesional – cu sfaturi si recomandari, pentru a trece cu usurinta peste orice bariera ridicata de prejudecata.

Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?