Cum am devenit model de Videochat

thumb17

Povestea mea, spune Madalina, a inceput dupa absolvirea facultatii de Jurnalism cand ai mei dragi parinti s-au decis sa imi faca o surpriza de proportii – “Draga noastra, ar fi cazul sa te intretii singura!!!” Soc mare pentru mine, eu obisnuita sa am mereu cu bani de buzunar de la ei, din care imi permiteam orice capriciu, ca fiecare fata de altfel.

Cum a inceput totul

Asa au considerat ei ca ar fi cazul sa ma responsabilizez si sa incep sa me descurc singura! Din nou soc!!! Ce sa fac acum acum?! Ma tot intrebam pentru ca voiam sa le arat ca ma pot descurca singura. Asa ca am inceput sa caut diferite joburi, dar fara prea mult success pentru ca toti angajatorii cereau experienta!!! De unde sa am eu experienta cand abia absolvisem facultatea?! Am lucrat putin ca hostess, dar nu imi placea deloc, nu eram platita la timp, iar banii erau prea putini pentru pretentiile si necesitatile mele. Am facut si sampling la tigari in cluburi, dar la fel banii nu erau foarte multi si mai si dadeam de toti ciudatii in timp ce ma afumam prin cluburile din Bucuresti. In continuare, ideea de a face bani ma macina, deoarece voiam sa le demonstrez alor mei ca ma pot intretine singura. Asa ca m-am incumetat sa fac o vizita unui studio de videochat. Stiam de la cateva prietene despre ce e vorba si cu ce se mananca. Totodata, recunosc ca le invidiam putin pentru ca ele mereu aveau haine si accesorii de firma si isi permiteau orice. Asa ca am trecut peste prejudecati si am zis sa incerc cateva luni sa vad daca pot face fata acestui job – de model de videochat, povesteste Madalina.

Cei de la Dolls Studio m-au placut instant. Recunosc, pentru mine aspectul fizic a constituit intotdeauna un avantaj. Da, stiu ca nu sunt modesta deloc, dar asta e adevarul – sunt o persoana careia nu ii lipseste increderea si am mizat intotdeauna pe aceasta calitate. Faptul ca vorbeam bine engleza a constituit un mare avantaj. La inceput mi-a fost greu sa ma obisnuiesc cu programul, cu turele, dar am avut ajutor din partea trainerului de acolo care mi-a aratat cum functioneaza lucrurile.

Un studio legal, luxos si sigur

Pe mine intotdeauna m-a plictisit rutina, dar in jobul asta pot spune ca nicio zi nu e la fel ca cealalta. Bine nu o sa incep acum sa zic “vai ce frumos e”, pentru ca nu o sa para credibil, dar daca arati bine si te duce putin capul,  de ce nu sa faci si multi bani. Si intotdeauna eu eram cea care facea regulile jocului. Da, totul a inceput ca un joc. Imi place sa detin controlul si sa ma joc cu mintea oamenilor. Apropos de ciudatenii – imi aduc aminte de un membru din primele luni ale mele de model. Il chema bigjohn si platea dolari buni pe private cu mine doar ca sa ma vada proband pantofi cu toc!!!! Pe mine ma amuza si distra, dar cel mai important, castigam mult facand practic nimic. Era o situatie win-win. M-am obisnuit sa fac bani usor, iar dupa un timp am ajuns sa imi permit din nou orice moft! M-am mutat singura intr-o zona centrala din Bucuresti, mi-am luat masina pe care mi-am dorit-o. Si totul a inceput doar pentru ca eu mereu am avut vise marete si dorinta de a face ceva diferit.

Te asteptam si pe tine in echipa Dolls Studio!

Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?