Cum arata un model de succes?

thumb14

Daca ai impresia ca aspectul fizic conteaza, lasa-ne sa te contrazicem. Majoritatea modelelor Dolls Studio nu sunt fotomodele, sunt fete normale. Sunt destule bombe sexy pe site-uri care nu realizeaza venituri substantiale si de care membrii s-au plictisit. Ca si in viata reala, barbatii cauta fete ingrijite ( aici ne referim la par, machiaj, epilat, manechiura, pedichiura, imbracaminte de bun gust care sa iti puna in valoare silueta), care sa fie ‘approachable’.

Barbatii cauta, deci, urmatorul profil :

– Model ingrijit cu un aspect fizic placut.

– Un model cu care pot conversa si care sa fie destul de inteligenta sa le dea sfaturi, sa le impartaseasca hobbyurile, sa-i asculte. Deci limba engleza conteaza. Macar la nivel conversational, pentru ca echipa Dolls Studio este aici sa te ajute sa-ti imbunatatesti constant nivelul englezei.

– Un model care sa ii ajute sa se relaxeze, nu care sa fie trista/posomorata si care sa le vorbeasca despre cat de grea e viata ei.

Atentie la felul in care arati pe camera

Daca le punem cap la cap, pentru a ajunge la incasari record ai nevoie de urmatoarele:

1. Atentie la felul in care arati pe camera. Nu ignora niciodata machiajul, parul si unghiile. Barbatii observa intotdeauna atentia si respectul tau pentru tine.

2. Seriozitate. Sumele acestea enorme de bani nu se castiga in primele 2-3 luni. Ai nevoie de munca, training, rabdare. De ce? Pentru ca banii nu se fac cu membrii care iti intra in privat si-ti cer sa te dezbraci pentru 2 secunde. Se fac cu cei care petrec ore in privat discutand cu tine si care vor revenii de cel putin 2-3 ori pe saptamana. Se numesc ‘ Regulars’, si se obtin numai daca tu te prezinti la turele atribuite in acelasi interval orar, le raspunzi la mesaje, le oferi un show de calitate, ii convingi sa se intoarca. Avem modele care pierd ‘regulars’ pentru ca vin la munca o zi da alta ba.

3. Ambitie. Daca renunti din prima zi, nu vei realiza nimic. Pana sa ajunga model de videochat, Anca a lucrat ca agent de call center unde salariul era unul modic de 1200 RON pe luna. Si videochatul poate deveni o cariera, si trebuie tratat ca atare. Cand a devenit model de videochat, Anca a castigat in primele luni intre 1000-1500$. Dar nu a renuntat niciodata, s-a autoperfectionat constant si a reusit in 4 ani de munca sa-si achizitioneze propria locuinta. A mers la cursuri de limba engleza, s-a intors la facultate pentru un master in comunicare, a studiat psihologia.

4. Limba Engleza – asa cum am zis, macar la nivel conversational. Avem o intreaga echipa pregatita sa te ajute si iti oferim si cursuri gratuite la una din cele mai bune scoli de engleza din Bucuresti.

5. Auto-perfectionare si multa munca. Daca vei veni la munca 4 ore pe zi si nu vei lucra macar 2 weekenduri, nu vei ajunge niciodata la sume exorbitante. Weekendurile in videochat sunt cele mai cautate. Este momentul in care se castiga cel mai mult din toata sapatamana. Avem modele care lucreaza si 12-14 ore intr-o zi de weekend, tocmai pentru ca dispun de multa ambitie si motivatie.

Daca indeplinesti aceste conditii, vei ajunge la un castig mediu de 20$ intr-o ora. La un calcul simplu, reiese ca intr-o tura de 8 ore vei ajuge la incasari de 160$. In 10 zile de munca la 1600$. Si intr-o luna 4800$. Deci da, este posibil, tinand cont ca site-urile de videochat te platesc sume intre 1.99$ si 6.99$ pe minut petrecut in privat.

Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?