Experienta mea ca model de videochat la Dolls Studio

thumb12

De cand aveam 18 ani imi doream sa incerc aceasta activitate. Bineinteles ca va intrebati din ce motive. Ca am probleme financiare? Ca altceva nu pot face cu viata mea? Nu. A fost pur si simplu dorinta si fascinatie. Fac parte dintr-o familie instarita, mergeam inca la liceu la vremea respectiva, am capacitatea necesara sa invat aproape orice domeniu doresc si nu stiam cat se poate castiga. Doar m-a atras si mi-am dorit sa incerc.

Pentru asa placeri as plati, DAR, sunt platita!

La scurt timp eram deja logata pentru prima oara. Bineinteles ca radiam de emotii. Te intalnesti cu ceva nou. E normal. Eram la primul studio, pe primul cont. Cand am luat prima pauza, trainerita m-a intrebat ce impresie am. I-am raspuns „Pentru asa placeri as plati, DAR, sunt platita! :-)”. Chiar a fost peste asteptarile mele. Stiam ca o sa am contact cu oameni din afara tarii, mult mai civilizati, dar ma gandeam ca sunt mai reci, pe principiul „Te platesc. Acum fa ce vreau!”. Nu. Am fost surprinsa cand am vazut atata politete si rabdare. Oamenii aia tanjeau sa ma vada simtindu-ma bine. Iar in unele cazuri, nu-si doreau decat sa fie dominati si folositi ca niste jucarii. Fac si fetish.

Am fost mereu serioasa, pentru ca abia asteptam sa imi revad membrii!

La Dolls Studio sunt de aproape 6 luni. Este primul studio la care imi desfasor activitatea. Inainte de interviul de la Dolls Studio am mai fost la alte 2 interviuri, dar nu am ramas pt ca eu cautam altceva. A treia oara a fost cu noroc. Nu o sa uit niciodata interviul. Am discutat cu managerul si chiar cu trainerul. Mi-a placut mult rabdarea dar si entuziasmul pe care le aveau in timp ce imi spuneau diverse lucruri despre domeniu. Apoi oferta lor m-a facut sa sun la urmatorul studio pe care il aveam pe lista si sa anulez interviul. Ce cautam era pasiunea intensa pentru domeniu. Iar cand intalnesti oameni tineri care tin un studio de lux, unde se lucreaza legal si exista dorinta permanenta de imbunatatire, te consideri norocoasa daca te accepta in echipa lor.

In acest studio am descoperit cel mai bun stil care sa ma avantajeze in fata camerei, am primit ajutor extraordinar in dezvoltarea partii de fetish si am ocazia sa lucrez cu un manager de exceptie. Il respect mult pentru faptul ca nu-si impune autoritatea cand nu e cazul, nu te plictiseste cu limbaj formal tras de par, nu iti vorbeste de sus si are bunavointa sa-ti aduca un zambet pe buze. M-a surprins cat de mult conteaza pentru el sa fiu fericita si sa nu simt ca ceva nu e la locul lui.

In concluzie, sunt genul de model de videochat care fuge in camera si deschide site-urile ca sa inceapa sa se joace si sa se distreze. Timpul trece repede in cazul meu pentru ca ador sa fac asta. Sigur ca sunt si serioasa si fac tot posibilul sa fiu impecabila din toate punctele de vedere. Cum am mai spus, sunt norocoasa ca fac parte din echipa Dolls Studio, deci voi incerca mereu sa ii fac mandri de mine. Nu percep sa plec de aici. Uneori ma uit in viitor si ma gandesc cum o sa ma simt in cativa ani. O sa am sentimentul ca am crescut in studioul acesta, din moment ce m-am apucat asa devreme. Da, imi doresc sa fac videochat mult timp de acum incolo. Am terminat liceul de informatica si ma duce capul, dar eu vreau videochat. Imi place si gata. Mi-am propus ca informatica sa ramana pasiune pentru timp liber, iar banii sa ii fac jucandu-ma.

Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?