Tips and tricks pentru un model incepator

thumb13

Clientii sunt pe site-urile de webcam pentru a-si petrece timpul cat mai frumos, cat mai agreabil. Trebuie sa te faci placuta, sa transmiti energie pozitiva, sa-i faci sa se simta bine, sa se relaxeze. De aici vine secretul succesului.

  • Cateva sfaturi utile si detalii spre care sa iti indrepti atentia
  • Nu asculta muzica romaneasca, orientala sau manele. Marea majoritatea a membrilor sunt americani si nu le place muzica romaneasca sau orientala.
  • Nu face din chatul tau o discoteca. Pastreaza volumul muzicii la un nivel optim.
    Utilizeaza microfonul cat mai mult. Vorbeste cu membrii prin voce si nu prin text.
  • Ambientul general trebuie sa te reprezinte pe tine ca model de videochat .
  • Machiajul, accesoriile, imbracamintea, toate sa fie corelate cu personalitatea afisata de tine.
  • Nu incerca sa copiezi de la altii. Incearca in schimb sa fi cat mai originala in ceea ce faci.
  • Daca vrei sa ai succes, stai online 30-40 de ore pe saptamana
  • Intra online relativ in acelasi interval orar . Daca intri intr-o zi dimineata, intr-o zi noaptea , etc. nu va iesi nimic bun din asta,

Pe ce site-uri de chat sa lucrez?

De cele mai multe ori , un model sau un studio de video chat lucreaza in paralel cu mai multe site-uri. Cum alegi pe cate siteuri sa lucrezi in acelasi timp? In primul rand conteaza cat de mult te ajuta calculatorul si conexiunea la internet. In al doilea rand conteaza foarte mult la cat de multe site-uri poti acorda atentie in acelasi timp. Instinctual vei incerca sa stai online pe toate conturile in acelasi timp . Este o mare gresala daca vei proceda in acest fel. Cum alegi siteurile pe care sa lucrezi? Si aici depinde foarte mult de felul tau de a fi ca om, si implicit ca model video chat.

Site-urile de video chat sunt de mai multe feluri. Site-uri gen MyFreeCams, Chaturbate , Cam4 (etc) unde se face foarte mult show in free chat. Mai sunt site-uri gen LiveJasmin, xLoveCam, Streamate sau Imlive unde accentul este pus pe show-urile private. Si mai exista de asemenea site-urile nemtesti , belgiene sau olandeze cu privat direct unde nu exista free chat deloc.

Exista de asemenea site-uri tematice, pe diverse nise, cum ar fi de exemplu: femei mature, lesbiene, fetish si asa mai departe.

Fiecare site are propriile sale reguli?

Fiecare site de video chat are propriile sale reguli ce trebuiesc urmate de fiecare model sau studio colaborator. La modul general nu sunt permise divulgarea datelor de contact sau preluarea de date de contact de la membrii (numele de telefon, adrese de email si asa mai departe).

Cu cat sunt platita pe minut?

Site-ul de video chat este practic un intermediar de intalniri virtuale (online) intre model si client (membru al site-ului). Pentru fiecare minut exclusiv , de chat privat , membrul plateste o anumita suma pe minut.

Din aceasta suma, site-ul opreste o mare parte din bani pentru a-si acoperi cheltuielile de procesare a platilor, cheltuielile cu servere, personal, promovare si publicitate. Fiecare site in parte acorda asadar comisioane diferite din incasarile generate de un model. Acestea pot varia intre 20 si pana la 60% .

Iti dam un exemplu. Sa zicem ca lucrezi pe un site de chat si ai setat un tarif de 2 dolari pe minut iar acest site iti acorda un comison de 40% . Matematic, 40% din 2 dolari inseamna 0.80 dolari pe minut, acesta fiind tariful pe care il incasezi tu ca model.

Cum pot castiga minim 1500$ lunar?

Este important sa stii ca un model de videochat poate castiga minim 1500$/luna daca detine aceste calitati:

1. Esti o persoana comunicativa. Timpul de expunere cu un membru este cel care creste incasarile modelului. Cu cat reusesti sa comunici mai mult timp cu membrul, cu atat ai mai multe sanse sa iti cresti veniturile. Pentru asta este nevoie sa cunosti limba engleza si sa acorzi atentie persoanei din fata ta. De cele mai multe ori a comunica in videochat inseamna a asculta interlocutorul, astfel ca trebuie sa-ti adaptezi discursul sau activitatea conform tipologiei membrului.

2. Esti persuasiva. Calitatea de a fi persuasiv se refera la modul in care un model reuseste sa ii mentina interesul membrului. Trebuie sa fii convingatoare si sa ai incredere in tine. Niciun membru de chat online nu cauta modele care-si expun problemele personale, ci isi doresc o persoana care sa le satisfaca o parte din curiozitati, atat intelectuale, dar si fizice, daca vorbim de chat-ul video adult. Asadar, trebuie sa stii cand sa vorbesti si ce sa vorbesti, astfel incat membrul sa-si doreasca sa ramana online cat mai mult timp.

3. Esti un bun entertainer si poti mentine o atmosfera placuta fie ca alegi videochat-u;l non-adult, fie ca il alegi pe cel adult. In videochat trebuie sa iti scoti la iveala senzualitatea, sa fii feminina in adevaratul sens al cuvantului si sa „te joci”. Daca vorbim de videochat-ul non-adult poti avea chiar un rol de psiholog pentru membr. Multi barbati utilizeaza chat-ul pentru a uita de griji, a purta o conversatie lejera cu o femeie sau pentru a-si exprima doleantele si a afla noi pareri. Daca alegi sa fii model de cvideochat adult posibilitatile sunt mai multe, dar totul ramane la latitudinea ta cat de mult vrei sa te expui in fata unui membru. Vei fi surprinsa sa afli ca nu jocurile erotice sau placerile trupesti sunt cele care tin mai mult un membru online.

Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?