Ce inseamna videochat

thumb3

Te-ai gandit ca ti s-ar potrivi o cariera in domeniu si ai vrea sa stii mai multe despre ce inseamna videochat cu adevarat? La Dolls Studio, videochatul inseamna, mai intai de toate, comunicare si socializare intre persoane aflate online, la mare distanta.

Activitatea in domeniul videochat-ului presupune dialogarea online prin intermediul internetului, respectiv a unui calculator si a unei camere web, cu membri din diferite tari. Conversatiile dintre doua sau chiar mai multe persoane pot fi cu caracter non adult sau adult, bazandu-se pe diferite subiecte, cum ar fi: tehnologie, medicina, divertisment, psihologie, etc.

Castigurile unui model de videochat variaza in functie de numarul de ore lucrate, adaptabilitate si nivelul de implicare, ca de altfel, in functie de abilitatile de comunicare, perseverenta si ambitie. Indiferent de categoria aleasa, videochat adult sau videochat non adult, exista beneficii care influenteaza pozitiv incasarile unui model de videochat. Care sunt avantajele unui model videochat Dolls Studio? Independenta financiara, o viata noua, stil de vedeta, castiguri uimitoare, schimbari de look si bineinteles, un job sub acoperire!

Ce inseamna videochat la Dolls Studio

Cu siguranta, mai mult decat orice ai auzit despre acest domeniu! La Dolls Studio, jobul de model videochat este tratat ca o meserie legala, in care ai parte de un contract artist – interpret inca din prima zi de activitate, asigurari sociale si asigurare medicala privata. Ca model de videochat, vei conversa cu oameni din toate colturile lumii, fara sa te intalnesti cu ei in realitate.

Tot ce trebuie sa faci este sa vii cu o doza mare de determinare, frumos imbracata si machiata in fata camerei web. E ca si cum ai purta o convorbire privata pe Facebook sau Skype, fara implicare directa. La Dolls Studio, ai camera ta special amenajata intr-un decor luxos, in care te loghezi de pe calculatorul cu camera video performanta la site-urile noastre partenere (straine).

In timpul programului obisnuit (public chat), poti comunica cu mai multe persoane deodata si oricine iti poate trimite mesaje. Pe de alta parte, in momentul in care ai un admirator care doreste sa se bucure de compania ta separat, vei intra pe private chat, unde fiecare minut este platit, iar tu castigi, astfel, mai multi bani.

La noi, vei invata continuu cum sa-ti maresti castigurile, cum trebuie sa te imbraci si sa te machezi, ce sa spui si ce sa faci in fata camerei web. Iti aratam cum sa stapanesti lucrurile mai bine, te incurajam sa ai incredere in tine si sa-ti pui cat mai eficient in valoare avantajele pe care le ai de partea ta. Suntem amabili unii cu altii si cautam sa petrecem un timp cat mai relaxant la studio, cu oameni frumosi si profesionisti.

Ne-am propus si am reusit sa transformam viziunea noastra asupra domeniului de videochat in avantaje multiple de care tu sa te bucuri, iar beneficiile personale si lucrul in echipa vor face diferenta inca de la inceput. Punem intotdeauna accent pe imbunatatirea constanta a conditiilor de lucru si pe calitate, astfel incat fiecare model Dolls Studio sa beneficieze de contextul necesar pentru a-si atinge nu doar potentialul, cat si obiectivele financiare.

Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?