Care sunt avantajele unui job in domeniul videochatului

thumb7

Daca nu ai prejudecati legate de videochat si vrei sa-ti dovedesti abilitatea de a reusi, ai sansa sa obtii toate avantajele pe care nici un alt job nu ti le poate oferi. Mai ales daca alegi un studio de videochat cu peste 10 ani de experienta, asa cum este Dolls Studio, ai sansa de a te bucura de un job bun inca din perioada studentiei, chiar si fara experienta.

Activitatea de videochat imbina armonios avantaje care tin de natura financiara, profesionala si personala, aducand astfel beneficii nenumarate modelelor. Ambitia, perseverenta si pasiunea pot face ca rezultatele sa fie cu adevarat insemnate, iar satisfactia personala sa fie pe masura muncii depuse.

Cu strategii bine puse la punct si abilitati de organizare orientate spre angajati, un studio de videochat profesionist ofera, pe langa siguranta unui loc de munca, multiple beneficii pe plan personal si profesional:

  • Legalitate si Confidentialitate. Modelele Dolls Studio lucreaza cu contract inregistrat la ANAF, iar datele personale sunt securizate in permanenta. Numele acestora nu va aparea in niciun loc ce poate avea conexiune cu activitatea de videochat, iar profilele lor de pe site-urile pe care lucreaza nu pot fi accesate din tara.
  • Intimitate si discretie. Un studio profesionist va pune la dispozitia modelului intimitatea de care acesta are nevoie pentru a-si desfasura activitatea. La Dolls Studio, vei avea la dispozitie un spatiu de lucru doar pentru tine, cu un decor special, care sa iti confere intimitatea si discretia dorita.
  • Program flexibil. In videochat, programul ti-l faci dupa bunul plac. La noi, orarul este structurat in doua ture, astfel incat sa iti poti alege variantele care ti se potrivesc cel mai bine, in functie de preferinte sau nevoi. Ai parte de pauza de masa, de o ora pe zi, timp in care te poti relaxa sau rezolva diverse aspecte de interes personal. Oferim inclusiv doua libere saptamanale, stabilite direct cu managerul.
  • Independenta financiara. In videochat, salariul este cu mult peste medie fata de salariile din alte domenii. Ai sansa de a lucra intr-un domeniu interesant, care iti va aduce satisfactii materiale pe termen lung. La Dolls Studio, veniturile tale lunare pot ajunge lejer la suma de 1500$ – si vorbim aici de primele 1-2 luni, in cazul in care nu ai deloc experienta!
  • Schimbare de look. Intr-un domeniu ca videochat-ul, ai sansa de a evolua si gasi noi metode de a te dezvolta. Este vorba despre imaginea ta – tot ce inseamna coafura, dinti, machiaj, unghii, haine, parfum, atitudine si zambet. Stilistii te vor indruma inspre articolele vestimentare care iti scot in evidenta corpul cu care te mandresti atat de mult, iti vor indica culoarea care contrasteaza cel mai bine cu ochii tai, te vor ajuta sa iti schimbi coafura sau chiar culoarea parului, iar tu te vei transforma in cea mai buna versiune a ta.
  • Consiliere tehnica si teoretica. Un studio specializat de videochat va pune intotdeauna la dispozitia modelului consiliere tehnica si teoretica, mai ales cand experienta lipseste. Astfel, odata ce vei activa in cadrul unui studio de videochat, vei avea ocazia de a invata totul pe parcurs. Trainerii din cadrul Dolls Studio sunt doar persoane de sex feminin – ei iti vor pune la dispozitie informatii si sfaturi pentru a reusi in videochat si pentru a-ti desfasura activitatea in conditii optime.
  • Dotari logistice performante. Videochat-ul presupune, inainte de toate, utilizarea unui calculator/laptop si a unei camere web performante. Fara aceste echipamente performante, ‘’nu vei gusta’’ niciodata succesul. Ca studio specializat in acest domeniu, iti punem la dispozitie echipamente de ultima generatie care iti for facilita interactiunea cu vizitatorii, care te vor avantaja si iti vor influenta castigurile obtinute.
  • Dezvoltare personala. O alta parte pozitiva de care se bucura modelele de videochat tine de imbunatatirea abilitatilor de intercomunicare. Jobul de model videochat este extrem de ofertant si pe partea de dezvoltare personala. Spre exemplu, ca model, vei intra in contact cu oameni care au pareri si personalitati diferite. Aici intervine sistemul nostru performant de training, care te ajuta sa iti dezvolti abilitatile psiho-sociale si sa capeti, in timp, abilitatea de a te mula pe caractere si stiluri distincte. Acest lucru iti da incredere in fortele proprii, te ajuta sa stapanesti pana si cele mai ascunse taine ale seductiei si sa evoluezi in procesul de dezvoltare personala.
Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?