Cat de important este decorul intr-un studio de videochat

thumb11

Orice studio de videochat profesionist isi propune sa performeze in acest domeniu destul de tabu pentru unii. Atunci cand iei in considerare o cariera in videochat, este important sa pui in balanta optiunile pe care acesta ti le ofera. Pentru ca, pana la urma, cea mai importanta decizie este legata de locul in care vei lucra: in studio sau de acasa.

In echipa Dolls Studio, colaboram inclusiv cu modele care vor sa faca videochat de acasa, insa aceasta decizie atrage dupa ea si cateva conditii care trebuie indeplinite. Daca doresti sa iti desfasori actvitatea din interiorul locuintei tale, trebuie sa stii ca, pe langa aparatura tehnica performanta, ai nevoie de un mediu de lucru linistit si decoruri adecvate, dotate cu lumini profesioniste care sa te puna in valoare.

Cu toate acestea, muncind de acasa, exista posibilitatea de a nu avea cele mai bune decoruri si aparatura tehnica necesara. Mai mult decat atat, gandeste-te cat timp ti-ar lua pregatirea unui decor special pentru sesiunile tale de videochat, indeosebi daca vorbim de un apartament obisnuit in care iti desfasori activitatile zilnice.

Cum te ajuta decorul unui studio de videochat

In videochat, nu doar modelul este cel care atrage membri, ci si calitatea imaginii si decorul realizat intr-o maniera luxoasa, care sa ii determine pe privitori sa ramana alaturi de tine pentru o perioada de timp cat mai mare. Dolls Studio este un studio de videochat alcatuit din mai multe incaperi, cu decoruri speciale, inspirate de teme inedite, care iti ofera toate conditiile pentru ca tu sa iti practici meseria cu succes.

In videochat, pentru a iesi in evidenta si pentru a atrage privirile clientilor, fiecare model trebuie sa se prezinte cu o poza de profil cat mai reprezentativa. Pe langa textul de prezentare, fotografiile profesioniste si filmuletele au un impact major asupra vizitatorilor. In timpul sesiunilor de photo-shooting, studioul nostru iti pune la dispozitie diverse decoruri si fotografi profesionisti care sa iti ofere sanse mai mare de a atrage clienti noi. Intr-un studio profesional, in lumina reflectoarelor si in decorurile pregatite cu grija pentru tine, nu te poti simti decat ca o adevarata diva.

Un decor bine pus la punct, reteta succesului

Decorul si dotarile unui studio videochat pot avea un rol decisiv in cresterea castigurilor tale. In prezent, nu mai este suficient un model sociabil si frumos. Astazi, conteaza imaginea de ansamblu, de la coafura modelului, pana la mobilierul si lenjeria de pe patul din studio – de unde si diferentele mari de castiguri dintre videochatul practicat de acasa si videochatul practicat in studioul nostru, fapt datorat in mare parte decorului oferit si calitatii imaginii.

La Dolls Studio, fiecare element din decor face parte dintr-o poveste. In spatele fiecarui obiect de mobilier si accesoriu se ascunde un intreg concept. In videochat, decorul vinde iluzii. Aspecul luxos, lenjeriile din satin si mobilierul de calitate aprind imaginatia clientilor. Orice mic detaliu si accesoriu conteaza: lumanarile de pe noptiera, florile proaspete si luminile fac tabloul perfect in lumea videochat-ului.

Experienta ne-a invatat ca un decor bine pus la punct reprezinta reteta succesului intr-un studio de videochat. Anii petrecuti in cadrul Dolls Studio ne-au ajutat sa studiem comportamentul clientilor si sa concluzionam cam ce isi doresc acestia de la un model de videochat, in functie de categoria aleasa – videochat adult sau videochat non adult. Prin urmare, fiecare textura sau culoare a materialelor este foarte bine gandita, contribuind la crearea unui mediu confortabil si intim pentru modelele noastre, precum si la cresterea popularitatii.

Decorul intr-un studio de videochat te poate ajuta enorm in prestatia ta ca model. Te poate transpune intr-o poveste, iti da un subiect bun de discutie, te pune intr-o lumina favorabila, te ajuta sa economisesti timp, te relaxeaza si ii destinde pe clienti. Sunt principalele motive pentru care un decor potrivit te poate ajuta sa castigi mai multi bani ca model videochat. Partea vizuala este extrem de importanta. Daca doresti cu adevarat o cariera de succes in videochat, primul pas pe care trebuie sa il faci este alegerea unui studio cu decor impecabil. La Dolls Studio, imaginea modelului, impreuna cu imaginea incaperii, creeaza un tot care si pentru tine poate fi reteta castigatoare!

Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?