Care sunt conditiile de angajare intr-un studio de videochat

thumb9

De regula, fetele care fac parte din echipa unui studio de videochat au o personalitate placuta si un aspect fizic placut si ingrijit. Insa nu este suficient. Studiourile profesioniste isi aleg modelele dupa niste standarde foarte bine puse la punct, pentru a se bucura cu adevarat de succes.

Noi ne dorim sa crestem si sa evoluam impreuna. Nu putem face asta decat in echipa. Daca vrei sa te dezvolti atat din punct de vedere profesional, cat si din punct de vedere personal, daca ti-ai propus sa inveti toate secretele videochat-ului, poti aplica acum pentru un interviu la Dolls Studio.

Te invitam cu drag la noi pentru a trece prin filtrul recrutarii si pentru a discuta termenii colaborarii. Conditiile de angajare nu sunt deloc unele complicate si se regasesc in orice oferta legala a studiourilor de videochat corecte cu angajatii sai.

Varsta minima de 18 ani

Dupa ce ai trecut de varsta de 18 ani, esti binevenita in cadrul oricarui studio de videochat. Refuza din start ofertele care ti-au propus un job in acest domeniu, nefiind majora. Il poti lua ca un prim reper ce te poate ajuta sa eviti studiourile care nu lucreaza legal. Dolls Studio este in cautare continua de persoane tinere, ambitioase,pline de energie, care isi doresc sa evolueze financiar si personal.

Aspect fizic placut, ingrijit si curat

Frumusetea este primul lucru care atrage, insa si aceasta poate fi subiectiva si poate sta doar in ochii privitorului. Ca si conditie de angajare intr-un studio de videochat, ti se va cere sa ai un aspect fizic placut si ingrijit. Nu trebuie sa ai masuri de fotomodel pentru a patrunde in  acest domeniu versatil si totodata, inedit. Nu exista trasaturi fizice standard pe care un viitor model ar trebui sa le indeplineasca, ci mai degraba personalitatea si caracterul pe care il are modelul, alaturi de placerea de a discuta si comunica, cantaresc in fata angajatorului.

Dorinta de a invata lucruri noi

Jobul de model de videochat poate fi al tau, daca ai vointa si pui in practica tot ce esti invatata. Pentru a lucra intr-un studio de videochat, este necesar sa te implici si sa evoluezi odata cu trecerea timpului. Castigurile tale sunt, practic, nelimitate, daca dai dovada de perseverenta si dorinta de a invata continuu noi tehnici de interactiune cu membrii site-ului. Nu uita de aceste ingrediente, atunci cand este vorba de activitatea in fata camerei – fac parte din reteta succesului in videochat!

Cunostinte minime de limba engleza

Comunicarea in acest domeniu este foarte importanta. Abilitatile de comunicare dezvoltate, atat in limba romana, cat si in limba engleza, reprezinta un avantaj la angajare pentru tine. La Dolls Studio,   cunostintele minime de limba engleza reprezinta una dintre conditiile de angajare, pentru a putea sa intretii conversatii cu persoane straine. Dar nu este obligatorie. Poti lua ore de limba engleza, iar trainerii nostri te vor ajuta si ei sa iti cresti nivelul de comunicare in limba engleza cu admiratorii online din alte tari.

Cunostinte minime de utilizare a PC-ului

Desi nu la fel de important ca restul conditiilor, urmatorul aspect de luat in calcul la angajare se refera la usurinta cu care poti utiliza un PC. Avand in vedere faptul ca tehnologia iti ofera posibilitatea de a activa in domeniul videochat-ului, ca viitor model online trebuie sa ai cunostinte minime in utilizarea calculatorului. In prezent, aproape orice persoana stie sa utilizeze un computer, cel putin la nivel de baza, insa nu trebuie sa te ingrijorezi daca nu stapanesti prea bine aceasta abilitate. Daca alegi oferta de angajare de la Dolls Studio, vei beneficia de training inca din prima zi si nimeni nu iti impune sa faci ceva din ce nu iti face placere.

 
Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?