Dolls Studio – locatie Piata Unirii

thumb6

Dolls Studio a fost infiintat pentru a aduce un plus de savoare in industria videochatului Adult si Non- Adult, dezvoltand si valorificand cu adevarat potentialul unei femei. Amplasat in centrul Bucurestiului, foarte aproape de Piata Unirii, intr-o locatie de 160 metri patrati, construita pe 2 nivele, studioul Dolls este unul luxuriant, dotat cu camere elegante, mari si luminoase, mobilier lux, precum si aparatura ultra performanta, calculatoare si camere web de ultima generatie.

Nu are cum sa nu iti placa Piata Unirii – este zona de vis in care oricine isi doreste sa traiasca, sa lucreze, iar daca salariul depaseste cateva mii de dolari pe luna, totul devine fantastic. Din zona ultracentrala circula mijloacele de transport in comun care fac legatura cu restul orasului, astfel ca tu poti ajunge usor la si dinspre studio, indiferent de ora. Aflandu-ne la doar cateva minute distanta de statia de metrou Unirii, intr-o locatie ultracentrala, exclusivista, la noi ajungi imediat si nu pierzi mult timp in trafic.

Magazinele din zona sunt si ele de vis: aici, gasesti tinute de toata admiratia, bijuterii si ceasuri scumpe, pantofi, parfumuri si produse de machiaj foarte bune pe care le poti folosi in sesiunile tale live si nu numai, pentru a capata incredere si pentru a-ti folosi la maximum potentialul. Pentru momentele in care iti doresti sa iti petreci timpul din pauze relaxandu-te, ai acces facil la cafenelele, restaurantele si terasele din jur. Aici, iti poti ‘’reincarca bateriile’’ pentru noile tale ore de munca din cadrul studioului.

Lucreaza in sistem Non-Adult sau Adult

Ca model de videochat Non-Adult sau Adult la Dolls Studio, poti fi o femeie fericita, implinita, libera si independenta. Lucram exclusiv cu persoane de sex feminin, cu varsta de minimum 18 ani implinita. Atitudinea si seriozitatea sunt cele mai importante criterii, iar aspectul fizic si varsta nu sunt conditii eliminatorii! Experienta nu este obligatorie si iti poti stabili singura programul de munca, care este impartit in doua ture, de dimineata sau de noapte.

Ti-ai imaginat vreodata ce ai face daca ai castiga lunar minimum 1500$? Si asta doar in primele doua luni, in care nu ai suficienta experienta. A fi model de videochat la Dolls Studio inseamna ca iti poti influenta in mod direct activitatea, cat si rezultatele pe care ti le-ai propus. Atat in sectiunea Non-Adult, cat si in Adult, doar tu esti cea care stapaneste desfasurarea actiunii si doar tu poti hotari ceea ce faci in timpul sesiunilor live.

La Dolls Studio, implicarea modelului este esentiala. Ca sa incepi cu dreptul in aceasta activitate, ai nevoie de cunostinte minime de limba engleza, cel putin la nivel conversational. Nu trebuie sa te sperii daca nu poti intretine un dialog. Iti vom oferi sprijn astfel incat sa poti merge in aceeasi directie cu a colegelor, in cel mai scurt timp.

Castiguri si bonusuri

Iti oferim posibilitatea de a opta pentru un contract care presupune doar comision din toate castigurile tale. In acest caz, comisionul incepe de la 50%, progresand in functie de castiguri cu pana la 80%. Ca model incepator, poti avea incasari zilnice de 50$-250$, urmand ca dupa acomodarea ta in cadrul studioului si perioada de training, incasarile tale sa creasca de la 100$ pana la 1000$ pe zi. Dupa ce te-ai familiarizat deja cu activitatea online, poti ajunge sa castigi mult mai mult decat atat. In activitatea de model videochat, nu exista limita de castiguri, ci doar perseverenta si multa ambitie pentru a avansa in cariera.

Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?