Este engleza necesara intr-un studio de videochat?

thumb8

Poti face videochat daca nu stii engleza? Ce se intampla daca nu vorbesti engleza fluent sau chiar deloc? Ai putea avea vreodata succes in acest domeniu? Suntem siguri ca te-ai intrebat daca poti lucra intr-un studio videochat si poti face performanta daca nu stapanesti limba engleza.

Dar de ce tocmai engleza? Deoarece este cea mai vorbita limba la nivel international si cea mai cautata cand vine vorba de videochat. Limba engleza a fost si este un criteriu de angajare in videochat. La Dolls Studio, te poti angaja si fara sa vorbesti engleza! Noi te vom invata cum sa faci videochat si fara a vorbi fluent limba engleza. Cu sprijinul echipei noastre, si bineinteles, cu dorinta ta de invatare si doza de ambitie, vei reusi sa practici meseria de model videochat invatand aceasta limba din mers.

De ce este importanta engleza in videochat

A fi model de videochat, indeosebi Non-Adult, presupune sa porti conversatii in limba engleza, in timp real, intr-un ritm alert care nu iti permite intotdeauna sa consulti Google Translate sau nu iti ofera prea mult timp de gandire. In meseria de model de videochat, arta comunicarii in limba engleza joaca un rol extrem de important. Cu cat vei comunica mai mult, cu atat vei avansa mai mult, vei deveni stapana pe capacitatile tale si pe meseria ta.

Comunicarea eficienta in limba engleza nu doar ca iti va da mai multa incredere in tine, ci te va ajuta inclusiv sa te implici la capacitate maxima. Un interes crescut pentru meseria de model videochat care creste odata cu obtinerea rezultatelor atrage dupa sine un progres spectaculos si maximizarea castigurilor. Sa cunosti limba engleza la un nivel avansat, atat vorbit, cat si scris, constituie un avantaj major pentru un model videochat.

Cunoasterea limbii engleze reprezinta unul dintre factorii care iti influenteaza castigurile, la fel ca si programul tau de lucru, training-ul primit, site-urile cu care lucrezi si seriozitatea de care dai dovada. Trebuie doar sa iti doresti sa te pui in valoare, sa fii ambitioasa si increzatoare in fortele proprii. De restul ne ocupam noi!

Te pregatim pentru aparitiile pe camera

Faptul ca nu vorbesti limba engleza la un nivel avansat nu trebuie sa te demoralizeze. Trainerii Dolls Studio dispun de experienta necesara pentru a te indruma efficient catre cunoasterea la perfectiune a englezei de baza.

Nimic nu este prea dificil sau imposibil – este criteriul pe care ne bazam, aici, la Dolls Studio – motiv pentru care, de cele mai multe ori, nu luam limba engleza ca pe un impediment in recrutarea modelelor pentru agentia noastra.

Echipa de traineri cu experienta te poate ajuta cu replici si traduceri. Astfel, te vei familiariza cu anumite expresii cheie des intalnite in videochat si cu un limbaj anume, ceea ce inseamna ca poti invata din mers. Din partea noastra vei avea la dispozitie tot suportul de care ai nevoie pentru a-ti perfectiona nivelul de engleza intr-o perioada scurta de timp.

La inceputul meseriei tale ca model de videochat, un partener bun iti poate fi si Google Translate – desi nu foarte la indemana, il poti lasa deschis si il poti consulta ori de cate ori ai nevoie. Cu toate acestea, avand in vedere faptul ca trebuie sa raspunzi rapid, Google Translate nu poate fi luat in calcul ca o modalitate optima de comunicare pe termen lung.

La Dolls Studio, te ajutam sa porti conversatii pe teme diverse, sa intelegi cat mai bine cuvintele folosite in videochat si sa faci pasii necesari pentru a ajunge la un nivel conversational in doar cateva luni. In videochat, exprimarea verbala este cu atat mai eficienta, cu cat cunosti mai bine limba engleza, spre deosebire de Google Translate, care rapeste din timpul si spontaneitatea unei conversatii.

Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?