Videochat adult vs videochat non – adult

thumb22

Te-ai decis ca vrei sa imbratisezi meseria de model videochat, dar inca nu stii pentru ce categorie sa optezi? Pentru a intelege mai bine lucrurile, trebuie facuta distinctia clara intre ce este videochatul non- adult si ce este videochatul adult, ce implica fiecare dintre acestea, care sunt avantajele si dezavantajele.

Ideea de baza a videochatului consta in conversatiile online: modelul sta intr-o camera privata, in fata unei camere web, antrenand discutii live, in timp real, cu clientul. Clientului respectiv i se percepe o suma de bani pentru fiecare minut petrecut in compania modelului de videochat.

Cu toate ca la baza videochatul non adult si videochatul adult au aceeasi idee, cele doua sunt total diferite. Ca sa te putem indruma cat mai bine, vom incepe prin a-ti spune ca ambele sectiuni de videochat se adreseaza persoanelor majore, diferenta dintre ele constand in conditiile impuse de catre site-urile de videochat privind conversatiile dintre model si client, precum si interzicerea sau permiterea nuditatii.

Ce trebuie sa fac la videochat adult?

In primul rand, sa ‘’castigi’’ si sa cuceresti persoana de la capatul celalalt al conversatiei. Sunt permise discutiile deschise cu aceasta, in functie de preferintele si nevoile sale. Ca model de videochat adult, poti fi pentru clientul tau iubita, prietena,  confidenta, orice are el nevoie. Poti aborda orice tema, insa te poti axa si pe teme cu caracter adult. De aici nu lipsesc show-urile private cu membrii, in care, insa, nu esti obligata sa faci nimic din ce nu iti doresti.

Ce trebuie sa fac la videochat non-adult?

Ca model videochat non adult, vei performa intr-o camera privata, in fata camerei de filmat, intretinand discutii cu clientii. Temele abordate sunt diverse, aici depinzand atat de personalitatea ta, cat si de client. Acesta poate vorbi despre orice doreste, de la cultura generala, economia mondiala sau probleme legate de viata sociala, pana la starea vremii  sau psihologie – important este faptul ca nu vor fi abordate teme cu tente erotice.

Videochatul adult vs videochatul non-adult. Avantaje, dezavantaje, castiguri

Videochatul non-adult

In cazul videochatului non-adult, principalul avantaj consta in faptul ca nu trebuie sa renunti la haine. Pentru a relationa cu membrii site-urilor, te vei folosi de comunicare si de calitatile umane, fapt care te poate ajuta sa te dezvolti atat personal, cat si profesional.

Iti imbunatatesti cultura generala, afli informatii noi despre persoane si obiceiuri din toate colturile lumii si inveti cat de usor poti descoperi o persoana doar prin intermediul cuvintelor.  Ca model videochat non-adult, iti vei dezvolta abilitatile de relationare si comunicare, vei deveni un interlocutor mult mai interesant si totodata, o persoana mai deschisa.

Videochatul adult

In videochatul adult, unde accentul se muta pe calitatile fizice ale modelului si pe capacitatea acestuia de seductie, iti dezvolti increderea in propriile forte, precum si capacitatea de a interactiona cu diferite tipologii de persoane.  Aici, inveti cum sa iti pui in valoare calitatile, cum poti iesi in evidenta si cum sa obtii usor ce iti doresti.

Pe langa distractie si atmosfera antrenanta din timpul sesiunilor, un model videochat adult poate avea parte de castiguri mai mari chiar din prima luna (un model incepator poate depasi cu usurinta cateva mii de dolari). Vei invata cum iti poti folosi inteligenta si puterea de manipulare, si nu doar nuditatea, apeland la imbracaminte, machiaj si o atitudine care sa iti modeleze ‘’aura de seductie’’. Mai mult, iti poti perfectiona latura artistica, aceasta meserie incluzand asumarea de situatii si personaje, jocuri de rol si costumatii inedite.

  • Ambele categorii implica interactiunea cu membrii site-urilor, iar stapanirea artei conversatiei poate fi un atu pentru oricare dintre modele, atat in viata profesionala, cat si in cea reala. In ambele categorii, modelele trebuie sa mentina interesul membrilor, fie prin subiecte de discutie interesante si captivante, fie prin discutii si show-uri care starnesc imaginatia si curiozitatea celor aflati dincolo de ecran. In ambele cazuri, fiecare dintre modele invata sa-si cunoasca foarte bine propria limita si descopera cat de departe sunt dispuse sa mearga pentru atingerea scopului dorit.
  • Castigurile. Diferenta considerabila dintre cele doua categorii consta in faptul ca modelele din categoria adult sunt platite mai bine pe minut fata de modelele de videochat non-adult. Desi diferenta din punct de vedere financiar nu este foarte mare, ea este totusi considerabila. In ceea ce priveste suma de bani pe minut, sunt taxate destul de asemanator, acesta fiind si motivul pentru care multi clienti prefera videochatul de tip adult, ‘’oferta’’ modelului fiind una mult mai ampla (fiind taxati cam la fel ca si in cazul videochatului non-adult), de unde si castigurile mai mari in videochatul adult.
Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?