De ce am ales sa fac videochat

thumb23

Numele meu este Ana si, la un moment dat, si eu am fost in cautarea unui job decent, care sa imi ofere un salariu motivant. Nu cu foarte mult timp in urma m-am angajat in Carrefour Mega Mall, pe postul de lucrator comercial. Era un job care necesita calificare redusa si care era platit pe masura. Eram cu banii la limita, iar conditiile de munca nu erau cele mai grozave. Eu aveam o chirie de platit, pe langa alte costuri, astfel ca nu as mai fi putut cu acea suma de bani.

In timp ce mi-am luat inima in dinti sa caut alte joburi am vazut oferta acestui studio de videochat. Recunosc: mi-au atras atentia beneficiile care erau uimitoare, salariul cu mult peste ceea ce castigam la momentul respectiv si programul flexibil. Desi cerintele erau simple – cunostinte minime de limba engleza, fire sociabila – am fost oarecum sceptica, deoarece ma numaram printre persoanele care credeau in prejudecati si nu priveau videochatul ca un loc de munca decent. In plus, totul parea prea frumos ca sa fie adevarat.

Cu toate acestea, m-a atras ideea de a castiga mai multi bani, iar curiozitatea si nevoia au fost cele care m-au impins sa sun la numarul de telefon din oferta de angajare. Surprinderea a fost si mai mare atunci cand vocea  amabila de la celalalt fir m-a invitat la sediul Dolls Studio. Totul se intampla extrem de rapid. Nu mi-am imaginat ca un telefon dat la momentul potrivit mi-ar putea schimba atat de mult viata. Odata ce am calcat pragul studioului, am fost intampinata de un personal amabil, care m-a pus la curent cu tot ce inseamna meseria de model videochat.

Au trecut 7 luni de atunci si nu regret deloc decizia pe care am luat-o. De ce am ales sa fac videochat? Cred ca din acelasi motiv ca si celelalte colege: pentru bani, sau mai exact, din lipsa banilor. Sunt genul de femeie independenta, iar videochatul m-a salvat din situatii limita, pe care nu credeam ca le voi depasi prea curand. Mi-am dat seama ca nu fac nimic rusinos sau ilegal, din contra, am invatat sa am mai multa incredere in mine, sa ascult oamenii si sa-i inteleg. In scurt timp de la angajare am realizat ca am un loc de munca decent, care, contrar parerilor, nu pune accent pe nuditate (diferita de vulgaritate), ci mai degraba pe socializare, teasing si buna dispozitie.

Am fost foarte surprinsa in prima luna in care mi-am luat salariul, pentru ca nu imi inchipuiam ca as putea castiga chiar atat de mult de pe urma unui job ca cel de model videochat incepator. Echipa de la Dolls Studio este una profesionista, m-a ajutat sa ma integrez repede in familia studioului si sa profit de atuurile mele fizice pentru a atrage incasari cat mai mari. Orice efort merita, mai ales atunci cand realizezi ca iti poti permite absolut orice, nu mai depinzi de nimeni si poti sa o iei de la capat indiferent de situatia in care te afli.

Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?