Descopera avantajele studioului Dolls

thumb21

Vrei sa fii model intr-un studio de videochat in care sa te bucuri de o multime de avantaje? Atunci ai ajuns in locul potrivit! Suntem un studio cu o experienta de peste 10 ani in domeniu care iti ofera garantia ca iti va fi mai usor sa te acomodezi in industria videochat-ului aflata intr-o continua dezvoltare.

Oferim servicii de top care creeaza supermodele, in camere moderne si decorate cu bun gust, intr-o locatie centrala a Bucurestiului, care iti ofera toate conditiile ca sa ajungi pe primele pozitii in site-urile cu care colaboram.

Si tu te poti afla in top! Un job modern ce iti ofera posibilitatea sa-ti castigi independenta financiara in conditii legale, indiferent de calificarea si experienta anterioara, nu iti poate oferi decat avantaje reale pentru a evolua pe toate planurile.

Castiguri si bonusuri

Spre deosebire de alte studiouri de videochat, la Dolls Studio ai posibilitatea de a opta pentru un contract axat doar pe comisionul din castigurile tale. Alegand acest tip de contract, te poti bucura de un comision care incepe de la 50% si progreseaza in functie de castiguri. Cu cat castigi mai mult, cu atat si comisionul tau devine mai mare. Iti oferim un comision progresiv pana la 80% din castiguri. In functie de implicarea si seriozitatea ta, poti avea incasari intre 50$ si 250$ in fiecare zi. Si asta doar ca model incepator! Sansele de castiguri mai consistente cresc odata cu terminarea perioadei de training, incasarile situandu-se intre 100$ si 1000$ zilnic!

Asistenta tehnica 24/24 ore

Suntem intr-o continua dezvoltare, astfel ca investim in permanenta in decoruri cat mai moderne si atractive care sa atraga clientii. Punem un accent deosebit pe prezenta echipamentelor profesionale de ultima generatie care sa asigure o calitate excelenta a sunetului si imaginii. Totodata, investim intr-o echipa de specialisti tehnici care sa se asigure ca totul merge corespunzator 24/24, in traineri care sunt disponibili la orice ora cu sfaturi si recomandari pentru toate modelele noastre indiferent de experienta. La Dolls Studio, iti cream toate conditiile necesare pentru a-ti putea desfasura activitatea in deplina liniste, fara a-ti fi compromise imaginea sau orele de lucru.

Locatie de vis cu dotari ultramoderne si camere luxoase

La Dolls Studio Bucuresti esti pe maini bune! Iti oferim conditii excelente la noul tau loc de munca in videochat: camere tematice moderne, make-up artist, fotografi profesionisti si promovare online eficienta. Studioul este amplasat intr-o zona centrala, usor accesibila din orice parte a Bucurestiului, in Piata Unirii – amenajat de design-eri de top, pentru ca imaginea ta pe camera sa fie impecabila si uimitoare. Investim in permanenta in decoruri de lux, astfel incat toate modelele noastre sa se bucure de cele mai bune conditii.

Echipa exclusiv feminina

Intr-un domeniu ca videochatul, este mai usor sa fii model intr-o echipa formata doar din femei, incepand de la traineri, fotograf, hair-stylist si make-up artist, pana la manageri. Ca model in studioul Dolls, te vei simti mai confortabil cand vei interactiona cu o echipa compusa doar din femei, de varste apropiate cu a ta. Iti garantam ca te vei integra cu usurinta inca din prima ta zi de munca si te vei simti in largul tau alaturi de noile colege si un personal exclusiv feminin.

Sistem de training performant

Ne dorim sa excelam impreuna, astfel ca am format o echipa cu experienta care sa conceapa stategii personalizate pentru fiecare model, pentru a-i mari incasarile. Indiferent ca alegi videochat adult sau videochat non adult, trainerii cu experienta te vor ajuta sa iti atingi obiectivele si sa ajungi in top. Am dezvoltat cel mai performant sistem de training prin care fiecare model ambitios sa aiba sanse reale de a ajunge cu usurinta la zeci de mii de dolari lunar.

Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?