Descopera cum este sa castigi peste $5000 lunar

7de7ab466a364aba54e0773da84081b6

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa iti desfasori activitatea intr-un studio videochat profesionist care sa iti asigure un venit impresionant si experienta vietii tale?

La Dolls Studio, vei avea prilejul de a-ti indeplini orice vis cu un job care iti ofera mult mai multe beneficii si satisfactii financiare decat alte locuri de munca considerate ‘’sigure’’.

Oferim comision pana la 80%, plata fixa bilunara, program flexibil si training constant. Inca nu te-am convins?

Ce-ai spune daca ar fi sa castigi peste $5000 lunar? Da, se poate. Si acesta e doar inceputul. Castigul tau cel mai mare? Independenta financiara.

Muncim impreuna cu seriozitate si castigam serios impreuna!

Alaturi de o echipa care a adunat o experienta redutabila, tu ai mai mult decat un job. Ai un partener sincer, cu care ajungi in top!  Iti oferim independenta financiara printr-un contract legal, in care confidentialitatea iti este garantata. Totul, transparent, sigur si confortabil.

Prin castigurile pe care ti le garanteaza, studioul nostru iti creeaza oportunitatea de a-ti indeplini foarte multe vise, de a vedea lumea, de a-ti cumpara aproape tot ce iti doresti si de a-ti cladi un viitor frumos. Promisiunile noastre sunt realitate, nu doar vorbe. Nu o spunem noi, ci colegele tale. Vino sa vezi cu ochii tai.

Tu alegi cum vrei sa cresti intr-un studio videochat

Te asteptam cu un job care iti asigura castiguri de $5000 lunar, sume pe care nu le-ai putea incasa in aproape nici un alt domeniu, intr-o perioada atat de scurta. Vorbim aici de o perioada de doar 6 luni, timp in care te ajutam sa treci peste pragul psihologic si sa te acomodezi cu intregul sistem.

Odata ce ti-ai intrat in ritm, castigurile vor incepe sa creasca simtitor, iar peste doar 12 luni perseverenta si munca asidua iti vor completa contul cu sume cuprinse intre $7000 si $12000 lunar. Cate joburi ti-ar oferi libertatea de a-ti alege propriul salariu?

Cu noi, te dezvolti profesional si personal, deoarece flexibilitatea programului iti permite sa te dedici atat studiilor, hobby-urilor, cat si familiei. Il poti considera jobul visurilor tale. Visuri pe care ti le poti indeplini atata timp cat exista dorinta si implicare.

Succesul il facem impreuna!

Succesul are multe secrete. Cu atat mai mult intr-un studio videochat. Dar cu multa ambitie, dedicare si dorinta, precum si prin cursurile organizate in cadrul studioului nostru, el poate fi atins in cel mai scurt timp.

Pe langa cursurile speciale in care vei invata toate detaliile despre videochat, limba engleza in scurt timp, trucuri despre cum sa-ti construiesti personalitatea, un aspect ingrijit si tinute prin care sa obtii cea mai buna imagine a ta, cel mai important este timpul pe care il petreci online.

Nu poti obtine castiguri fabuloase petrecand doar 2-3 ore pe zi in fata camerei web.  Conversatiile profitabile cer timp. Modelele noastre de succes care acum isi traiesc visul au stat si peste 10 ore online.

Cel mai important de retinut este ca, practic, veniturile tale vor fi in echilibru perfect cu timpul pe care il vei dedica acestei activitati. Noi iti oferim posibilitatea de a-ti alege tura cea mai avantajoasa pentru tine. Orice vis este posibil atat atimp cat exista dorinta si implicare!

Poti avea o cariera de influencer online

Daca te vei angaja ca model de videochat la Dolls Studio, poti avea un venit mediu lunar de $5.000.

Mai mult decat atat, pe langa comisionul standard de minimum 50% si maximum 80%, in functie de performanta, iti oferim bonusuri cumulative care sa iti rotunjeasca veniturile.

La Dolls Studio, castigurile tale vor creste vazand cu ochii si vei avea posibilitatea de a deveni urmatoarea vedeta din online, cu castiguri de peste$12000 lunar.

In plus, dupa doar 6 luni de activitate ca model de videochat, poti aplica la noi pentru credite fara dobanda. Tot ce trebuie sa faci este sa strangi o parte din suma de care ai nevoie, iar restul de bani ii vei primi de la noi.

Dolls Studio a ajutat multe modele sa isi cumpere casa si/sau masina, sa cunoasca lumea buna prin calatoriile oferite, sa aiba acces la cele mai moderne si eficiente servicii medicale si sa se rasfete cu cele mai bune servicii de ingrijire personala.  Iar asta ne dorim si pentru tine!

Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?