Locuri de munca online fara experienta

bernardforever tatouages ephemeres

Daca te afli in cautarea unor locuri de munca online, fara experienta, care nu necesita studii finalizate sau calificari specifice, poti lua in calcul urmatoarele optiuni. Cu atat mai mult cu cat procesul de inscriere pentru astfel de locuri de munca este, de regula, simplu si deloc solicitant pentru orice candidat.

Chiar incepand de azi poti obtine un venit considerabil cu aceste joburi online care necesita un angajament destul de mic si care pot fi realizate conform programului stabilit de tine:

Jurnalist independent

Cererea de redactori, in special pe domeniul online, este in continua crestere.  Spre exemplu, daca ai cuvintele la tine sau daca in scoala realizai compuneri de nota 10, poti da programul incarcat si solicitant al unui jurnalist cu norma intreaga pe unul mult mai flexibil, cum ar fi cel al unui freelancer.

Faptul ca ai terminat o facultate de profil reprezinta si el un plus, insa nu este obligatoriu, astfel ca poti incepe sa iti selectezi ofertele si sa o alegi pe cea care se muleaza cel mai bine dupa regulile tale.

Operator baze de date

Evolutia constanta a tehnologiei si nevoia tot mai mare de digitalizare a proceselor a facut ca introducerea de date online sa reprezinte un domeniu in continua crestere, facilitand angajarea de catre antreprenori a unor contractori independenti, dornici de a lucra la proiecte de mentinere a bazelor de date actualizate.

Ca operatoare de baze de date, poti accesa online, de la distanta, infrastructura unor astfel de companii sau poti utiliza aplicatii care permit acest lucru. Cat despre experienta, nu ai motive de ingrijorare: compania in cauza asigura noilor angajati un program de pregatire, cu scopul de a se familiariza cu tipul de munca vizat.

Model videochat

In topul celor mai cautate si bine platite locuri de munca online fara experienta se afla jobul de model videochat. Dolls Studio este unul dintre locurile in care poti lega prietenii si face schimb de experienta care te ajuta sa devii mai buna in meseria aleasa.

Angajarea in studioul de videochat este simpla, rapida si eficienta, fara un C.V. coafat si experienta anterioara, iar intreaga activitate se desfasoara online, prin transmiterea de imagini live si dialog inclusiv, intre model si persoanele din diverse tari, prin intermediul internetului si a unei camere video performante.

Ai parte de o perioada de training imediat dupa semnarea contractului, iar daca esti implicata si ambitioasa, castigurile tale pot ajunge, in scurt timp, la ordinul miilor de dolari, lunar.

Asistent virtual

Ca asistent virtual, nu ai nevoie de experienta, dar trebuie sa fii foarte organizata, responsabila, eficienta si de incredere. Acest job online fara experienta implica o activitate similara cu cea a unui asistent de birou: raspunsul la telefon, programarea intalnirilor si a evenimentelor, intregistrarea si mentinerea documentelor.

Este un loc de munca care, de asemenea, iti asigura un venit suplimentar, fara experienta, si pe care il poti lua in calcul daca te consideri potrivita pentru el. Colaborarea cu un asistent virtual, pentru anumite proiecte sau diverse sarcini punctuale, devine tot mai populara in randul companiilor din numeroase domenii de activitate, astfel ca ai toate sansele sa iti gasesti cat de curand jobul dorit.

Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?