Care sunt avantajele videochat-ului Adult vs Non-adult

studio videochat bucuresti 2

Credeai ca singura alegere pe care o ai de facut in videochat este studioul cu care vei lucra? Ei bine, lucrurile sunt ceva mai complexe. Evident, ne referim la videochat-ul Adult si Non-adult.

Sigur, din denumire probabil ca ti-ai dat seama de diferenta principala, insa asta nu e tot. Cele doua ramuri, destul de diferite, au avantaje pe care ti le vom prezenta, ca tu sa poti lua cea mai buna decizie pentru cariera de model videochat.

Ce inseamna videochat

Inainte de toate, trebuie mentionat faptul ca ambele categorii de videochat au la baza purtarea de conversatii cu persoane din toate colturile lumii, prin intermediul unui calculator dotat cu o camera web si conectat la Internet. Singura diferenta notabila consta in faptul ca in videochat-ul Non-adult este interzisa total nuditatea, modelul folosindu-si doar farmecul personal si inteligenta pentru a seduce.

Atat videochat-ul Adult, cat si cel Non-adult, sunt tratate profesionist de catre studio, loc in care sunt create conditii excelente de lucru: camere si decoruri luxoase, echipamente performante, suport tehnic non-stop, traineri cu experienta in domeniu, profesoare de limba engleza si cultura generala, make-up artisti, hairstylisti, fotografi/editori video si chiar psiholog.

Avantajele videochat-ului Adult

Videochat-ul adult reprezinta interactiunile online care includ si nuditate. Aici, pe langa nuditate, modelul poate aborda o suita de costumatii cu care sa atraga utilizatorii.

  • Primul avantaj al acestui tip de videochat: posibilitatea de a castiga lunar si constant sume de bani fabuloase, care sunt, evident, mai mari decat cele din videochat-ul Non-adult. Suma este direct proportionala cu implicarea modelului.
  • Ca model Adult, ai posibilitatea de a-ti explora si exprima senzualitatea asa cum iti doresti, inveti lucruri noi si iti poti testa limitele psihologice. De altfel, vei invata cum sa-ti invingi temerile si sa iesi dintr-o situatie neplacuta printr-un refuz politicos.
  • Pentru ca de aici nu vor lipsi role play-ul si nici costumatiile exotice, iti vei dezvolta o latura artistica pe care nici nu stiai ca o ai. Scenariile pe care le construiesti iti dezvolta creativitatea, inteligenta, chiar si carisma. Practic, devii un entertainer online care sustine un spectacol si este adorat de multime.
  • Necesitatea unui machiaj profesionist, a unui hair-styling la fel de profesionist si a unor tinute incendiare pot fi un pas inainte pentru dezvoltarea unor abilitati artistice care te pot ajuta inclusiv in viata de zi cu zi.
  • Inveti sa stapanesti foarte bine arta seductiei si capeti o doza serioasa de dezinvoltura si lipsa de inhibitii. Vei dobandi mai multa incredere in propriul corp, inveti sa te folosesti de orice atu in avantajul tau, iti perfectionezi abilitatea de convingere si capeti mai multa incredere in fortele proprii.

Avantajele videochat-ului Non-adult

  • Ca model Non-adult, poti lega multe prietenii virtuale cu oameni din toate colturile lumii. Tot videochat-ul Non-adult iti va imbunatati abilitatile de comunicare si de relationare, precum si capacitatea de a transmite eficient informatiile dorite persoanelor din fata ta.
  • In videochat-ul Non-adult, poti face ceea ce-ti place si poti fi asa cum ti-ai dorit mereu sa fii, fara a fi judecata. Pentru ca aceasta forma de videochat este privita mai degraba ca o munca artistica, avand in vedere faptul ca aici, accentul este pus mai mult pe creativitate si inteligenta.
  • Dezvolti o cultura generala vasta. Pentru ca aceasta categorie se axeaza preponderet pe arta conversatiei si mai putin pe latura senzuala, va trebui sa fii tot timpul la curent cu cele mai noi si interesante subiecte, pe care apoi sa le aduci in discutie la urmatoarea la logare.
  • Inveti o limba straina. In cazul videochat-ului Non-adult, limba engleza este mult mai importanta, pentru ca interactiunea dintre tine si utilizator se bazeaza exclusiv pe comunicarea verbala. Si chiar daca nu stapanesti foarte bine limba engleza, vei fi ajutata zilnic de catre traineri pentru a-ti imbogati vocabularul.
  • Printre avantajele acestui tip de videochat se numara si capacitatea de a oferi consiliere emotionala. Mai exact, devii un bun psiholog, devii o buna ascultatoare si poti oferi sfaturi, atunci cand situatia o cere. Totodata, ca model videochat de succes, vei deveni experta in psihologia castigului!

Bonusuri, cadouri si multa atentie!

Sa fii un model videochat Adult sau Non-adult adorat de membri are, cu siguranta, foarte multe avantaje. Insa, pe langa faptul ca te vei bucura de castiguri generoase, iti vei suplimenta periodic veniturile cu bonusuri oferite de studio si chiar cadouri din partea fanilor. Mai mult decat atat, atentia primita iti va creste increderea in tine si te va face sa te simti ca o adevarata diva.

Vise indeplinite!

Spre deosebire de joburile clasice, cel de model videochat iti pune la dispozitie toate oportunitatile pentru ca tu sa-ti creezi viata mult visata. Sumele mari castigate la 20 de ani pot fi reinvestite intr-o afacere proprie, pot fi folosite pentru a merge in vacante de lux si destindere ori pentru a-ti cumpara tot ce doresti.

Castigurile tale sunt direct influentate de numarul de ore petrecute online, astfel ca, daca visezi la o masina sau la o casa doar a ta, dupa primele luni – cand stii deja care e media ta de incasari pe ora – poti incepe sa calculezi timpul de munca necesar pentru a ti le achizitiona.

Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?