De ce videochatul este un job bine platit

Leyla Rose Silver 960x694 1

Piata muncii din Romania ofera joburi prost platite, iar tentatia unui castig mare atrage multe tinere spre videochat.  Adevarul este ca se pot face bani frumosi care nu se pot castiga dintr-un job obisnuit.

Conform statisticilor, in tara noastra videochatul se afla pe primul loc in ceea ce priveste domeniile de activitate in care salariul depaseste media pietei. Insa ce face ca videochatul sa fie un job atat de bine platit?

Pentru a spune lucrurilor pe nume, vom scoate la iveala adevarul despre munca depusa intr-un studio videochat si argumentele pentru care jobul de model este atat de bine platit.

Inainte de a trece la justificarea veniturilor peste medie, trebuie sa spunem ca, la baza, videochatul reprezinta acea forma de comunicare virtuala intre o femeie (model) si un barbat (utilizator) prin intermediul unei camere web. Conversatia poate atinge si o latura mai senzuala, insa strict cu acordul modelului.

Mentine un echilibru in viata oamenilor singuri

Tehnologizarea excesiva a facut ca oamenii sa petreaca din ce in ce mai mult timp in solitudine. Modelele de videochat sunt printre putinele persoanele care reusesc sa mentina un echilibru in viata oamenilor singuri, stresati sau ocupati, care cauta acel contact autentic cu o alta fiinta umana.

In lipsa unor astfel de interactiuni, in care oamenii sa se simta ascultati si validati, ei s-ar aliena de societate si ar dezvolta probleme comportamentale. Empatice, modelele de videochat suplinesc rolul unui psiholog, devenind mai mult decat simple amice virtuale. Pentru ca, pana la urma, creierul este un organ social – cine nu si-ar dori sa primeasca tot suportul emotional, atat de rar intalnit in societatea de azi, unde se pune un mare pret pe individualitate?

Sociabile, optimiste si creative, modelele de videochat stiu deja modul in care utilizatorii  simt, gandesc si actioneaza, fiind extrem de atente la nevoile membrilor site-urilor pe care lucreaza. Le ating corzile sensibile, ii asculta pe interlocutorii lor fara sa-i critice si fara sa-i judece, iar multi barbati interesati de compania lor online platesc bani frumosi pentru a petrece mai mult timp cu ele in chatul privat.

Comunicarea virtuala este mult mai usoara

Este de la sine inteles faptul ca videochatul nu ar exista daca nu ar fi barbatii care sa isi doreasca, in mod constant, fete inteligente si finute, care nu ii vor critica, ci, dimpotriva, vor fi de acord cu ei si ii vor sustine. Iar imbinarea mediului virtual cu sexualitatea si comunicarea nu face decat ca cererea pentru astfel de servicii sa fie si mai mare.

Se pare ca mediul virtual este noua realitate pentru socializare. Pentru multi, comunicarea virtuala este mult mai comoda, emotia nu poate fi simtita prea usor de interlocutor, iar teama de esec in fata unei femei puternice si seducatoare este mult mai redusa in online.

Placerea de a comunica cu o femeie atragatoare, comoditatea de a face asta virtual si nevoia de a se descarca sufleteste unor persoane care nu-i judeca determina utilizatorii sa petreaca cat mai mult timp in fata camerei web. Modelele sunt, astfel, platite foarte bine pentru a nu parasi domeniul, iar pe masura ce orele se scurg, veniturile angajatelor din studioul de vidochat se maresc considerabil.

Depasirea standardului zilnic de munca

Utilizatorilor care apeleaza la videochat le face o deosebita placere sa intretina conversatii cu un model care ii stimuleaza fizic si mental. Atunci cand conversatia decurge natural, discutiile virtuale se pot intinde de la cateva minute pana la cateva ore bune. Astfel, un model de videochat poate petrece chiar mai mult de 8 ore pe zi in fata ecranului (de buna voie), ceea ce inseamna, evident, depasirea standardului zilnic de munca – de unde si salariile mult mai mari decat media pietei.

Pe de alta parte, ofertele salariale din anunturile cu angajari in videochat sunt foarte atractive. Explicatia? Pentru ca business-ul sa fie unul prosper, iar venitul modelului sa creasca considerabil, acesta din urma este nevoit sa investeasca permanent in aspectul sau fizic. Asta inseamna vizite periodice la stilisti, la cosmetica, in sala de fitness, la salonul de masaj, si chiar operatii estetice realizate in cadrul saloanelor profesionale. Iar toate aceste necesitati nu sunt deloc ieftine. Cei care lucreaza zilnic cu modelele de videochat stiu asta, considerand salariile pe deplin justificabile.

Dolls studio logo 01

0763 092 825

Str. Anton Pann nr. 4 Sector 3, Bucuresti

Open chat
Buna. Cu ce informatii te putem ajuta?